Wärdshus

En mysig restaurang på Södermalm

Långholmens Wärdshus ligger inrymt i Alstaviks malmgård från 1670-talet. Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition, tillagat på lokala råvaror i en historiskt fängslande miljö. Vi serverar både dagens lunch samt har à la cartemeny till både lunch och middag. För de större sällskapen rekommenderar vi vår festvåning, som lämpar sig utmärkt för bröllop och företagsarrangemang. Vi är dessutom Svanenmärkta! Långholmen är en ö tillhörande Södermalm i närheten av Hornstull.

Besök oss för en god lunch eller fika, med möjlighet att sitta mer avskilt med ditt sällskap om så önskas. Vi erbjuder även take-away och hemleverans att du kan äta där det passar dig. Vi erbjuder en trygg och lugn miljö där vi ytterligare har stärkt våra redan omfattande rutiner för hygien och säkerhet. Läs om vårt trygghetsarbete här.

Följ oss gärna på Facebook för att få våra senaste nyheter i wärdshuset.

 

VI ÖPPNAR IGEN DEN 13 JULI

Just nu har vi tillfälligt semesterstängt men öppnar igen måndagen den 13 juli kl. 11:30. Vår onlinebokning är alltid öppen. Vill du komma i kontakt med oss under tiden så maila till restaurang@langholmen.com så svarar vi inom några dagar.

Under tiden kan vi varmt rekommendera ett besök hos våra vänner på Zinkensdamm restaurang och hotell på Södermalm.
Besök Zinkensdamm

Trevlig sommar!

 

Bordsbokning

Klicka på knappen här under för att boka bord via nätet. Du kan även kontakta oss på telefon, 08-720 85 50, eller e-post restaurang@langholmen.com.


Beställ take-away

All mat går att beställa och ta med för att äta där det passar dig. Vi har även dagens take-away för 95:- inkl. sallad & bröd. Ring till oss: 08-720 85 50


Beställ hemleverans

Om inte du kan komma till oss så kan Foodora leverera vår mat till dig! Beställ din måltid till hemmet eller arbetsplatsen i Stockholm. Till Långholmens beställningssida hos Foodora


Öppettider

Vardagar11.30 - 17.00
Helger11.30 - 17.00
Köket stänger 16.30
Sommarstängt: Vi öppnar igen måndagen den 13 juli kl. 11:30. Trevlig sommar!

Baren Finkan

I vår mysiga bar kan du komma förbi på en After Work, en bit mat eller en god kopp kaffe efter en tur runt Långholmen.

Teater med middag

Ta del av en spännande teater och trevlig middag på Wärdshuset. I monologen Jag var mer neutral än Sverige gestaltas storspionen Stig Wennerström.

Rädda mat via Karma

Rädda goda måltider som blivit över från Långholmen till halva priset i appen Karma. Ett smidigt och gott sätt att minska på matsvinnet.

Frukost

Starta dagen med en härlig hotellfrukost, både för dig som bor hos oss och för dig som vill sätta guldkant på morgonen.
Tack för lunchen igår. Jättegott och fin service. Alla nöjda! Tony Ruster, Fastighetsägarnas Seniorförening

Bröllop

Bröllop på Långholmen - annorlunda och fängslande romantiskt! Vi hjälper er gärna med planeringen inför den stora dagen.

Bröllopsmeny

Bröllopsmenyn är komponerad med stor omsorg. Med de bästa råvaror och kärleksfull tillagning garanterar vi att ert menyval blir något exceptionellt.
Vår dag blev väldigt fin. Fantastisk service och vi kommer absolut att rekommendera er! Petra Isaksson

Matfilosofi

Som restaurang har vi ett stort ansvar för vad vi serverar på tallriken. Våra gäster ska vara säkra på att vår mat är lagad från grunden med på de bästa råvarorna.

Miljöansvar

Långholmen är Svanenmärkt och vi försöker hela tiden att hitta nya områden vi kan förbättra! Vårt ansvar för miljön är en ständigt pågående process, vi kan aldrig luta oss tillbaka och tänka att nu har vi gjort vårt.