Helpension

Boka här

Bo på ett fängelse! Här har vi förändrat de forna fängelsecellerna till moderna, mysiga hotellrum. Långholmen ligger centralt i Stockholm men med öns härliga natur utanför dörren och det är lätt att glömma att man är mitt i stan.

Konferera och övernatta på Långholmen

Vi hjälper er gärna med planeringen och genomförandet av er konferens. Utifrån era behov kan vi anpassa lokaler, mat, aktiviteter och service så att era konferensdagar blir så lyckade som möjligt. På natten sover ni ut i våra mysiga enkelceller och njuter sedan av en härlig frukostbuffé på morgonen. I konferensbokningen ingår även tekniksupport, trådlöst internet samt mineralvatten/källvatten.

Populärt val av mat under konferensen:

  • Förmiddagskaffe med smörgåsbuffé och hembakat
  • Lunch med varmrätt, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
  • Eftermiddagskaffe med hembakat, smoothie och frukt
  • Trerätters middag med sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe

 

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-720 85 00, maila konferens@langholmen.com eller fylla i vårt formulär för konferensförfrågan.

Klimatsmart

Vi vill göra det lättare för er som vill äta klimatsmart. För de gäster som önskar serverar vi en klimatsmart meny, säg bara till så ordnar vi!

Kaffet

Vi vill att det ska det finnas något för alla på vårt konferenskaffe. Självklart kommer det dukas upp nybakade kanellängder, croissanter och hembakade kakor och pajer. Dessutom finns det mer hälsosamma godsaker som avocado, nötsmör, paprikaröror, groddar, grovt bröd och hembakat fröknäcke. På eftermiddagen blir det smoothies, nyttiga bars, fruktsallad, rawfoodbollar m.m. Bufféns utbud kommer att variera efter säsong så att vi använder oss av de råvaror som hör årstiden till. Nyttigt och gott!

Du som konfererar på Långholmen kan dricka kaffe med gott samvete. Vårt kaffe är märkt både med KRAV och Fairtrade vilket innebär att kaffet har odlats och producerats med omsorg om både miljön och de som arbetar i produktionen.

Flygbussar

Från och med den 1 mars så går Flygbussarna till Arlanda från Hornstull. Bussarna kommer att gå var 20:e minut under större delen av dygnet och resan tar cirka 45 minuter. För tidtabell se flygbussarna.se.