Hållbar konferens

När ni konfererar på Långholmen blir du en del av vårt hållbarhetsarbete. Vår strävan är att skapa en så klimatsmart plats som möjligt och utvecklar ständigt vårt arbete kring miljö och hållbarhet.

  Miljömärkt

  Hållbara val

  Centralt läge

FÖRFRÅGAN

Logo Svanen och Svenska möten
Konferensrum Pastoren & Klockaren

Vår grund & era val

Att Långholmen Konferens är miljömärkt innebär i praktiken att vi förbinder oss till att uppfylla en mängd krav i hela hållbarhetskedjan. Utöver detta så gör vi ännu mer, exempelvis i vårt arbete med Hållbara Restauranger eller klimatkompensation via Zeromission. Men det kan också handla om mindre åtgärder, så kallad nudging, som att odla en egen kryddträdgård eller sälja hotelltandborstar i trä.

Även ni som konferensgäster kan göra egna val för en mer hållbar konferens. Det kan exempelvis handla om transporter till och från Långholmen eller vilken typ av mat ni beställer. Allt fler företag har idag tydliga hållbarhetskrav kring konferenser, aktiviteter och event. Kontakta oss med de behov och krav ni har så kan vi ta fram ett förslag som passar både vårt och ert klimatengagemang.

Parkmiljö på Långholmen

Vi är Svanenmärkta

Att miljömärka Långholmen med Svanen är ett medvetet val för att verka för ett hållbart samhälle, inte bara i det korta perspektivet utan även långsiktigt.

Miljömärket Svanens vision är ett hållbart samhälle med en hållbar konsumtion. För att nå dit är det viktigt att alla hjälps åt och väljer miljömärkta produkter. Att Svanenmärka Långholmen är ett medvetet val för att verka för ett hållbart samhälle, inte bara i det korta perspektivet utan även långsiktigt. Vi vill genom detta göra det möjligt för dig att använda världens knappa resurser på ett klokt och ansvarsfullt sätt. Här kan du konsumera med ett gott samvete! Och du – ett rent miljösamvete gör att man sover lite bättre.

Svanens licens nr 3055 0069.

HÖR AV DIG

Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi med ett förslag.
Telefon: 08-720 85 00    Mail: konferens@langholmen.com

Konferensförfrågan

Kontrollera att du anger en korrekt e-postadress, tack!
Vi hanterar dina personuppgifter för att behandla dina förfrågan. Läs dataskyddspolicy

Kronohäktet Emblem
Mötescertifiering Långholmen Konferens
Svanen logo
VISITA

Se även:

Top image

Hållbarhet

Vårt ansvar för miljön är en ständigt pågående process.

LÄS MER
Top image

HELPENSION

Konferera, umgås, ät gott och övernatta på Långholmen.

LÄS MER
Top image

Dagkonferens

Spendera en dag på den gröna ön i Stockholm.

LÄS MER