Vandrarhemsrum

Välj den typ av boende som passar dig. På vandrarhemmet har vi olika storlekar på rummen samt rum med och utan eget badrum.

  Valmöjligheter

  Gemensamt kök

  Tillägg möjliga

BOKA RUM

Kronohäktet Emblem

Cell med eget badrum:

Cell på Långholmen

Enkelcell

Med eget badrum

Här kan du få ett perfekt och lite lyxigare boende som vandrarhemsgäst. Egen dusch och wc. TV, fritt WiFi samt kassaskåp för värdesaker. I det kan du ladda mobiler och datorer säkert. Lakan och handduk tar du med dig själv eller hyr direkt vid ankomsten. Gästkök finns där du kan laga egen mat. Du kan också med fördel gå till vårt trevliga Wärdshus. Varför inte uppgradera till Långholmens härliga frukostbuffé?

Vandrarhemscell med 2 bäddar på Långholmen

Tvåbäddscell

Med eget badrum

Cellsynt mysigt fängslande boende för två personer: Här finner du fräcka designlösningar med fängslande förtecken. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi. Du kan hyra lakan och handduk samt köpa till en välsmakande frukostbuffé vilken du avnjuter i vårt wärdshus. Självklart har du även tillgång till trådlöst Internet i hela fängelset. 

Vandrarhemscell med 3 bäddar på Långholmen

Trebäddscell

Med eget badrum

Cellsynt mysigt fängslande boende för tre personer med boende i en säng, en våningsäng samt en utdragbar säng underst. När den utdragbara sängen är framdragen tar den upp större delen av golvytan i rummet.

Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi. Du kan hyra lakan och handduk samt köpa till en välsmakande frukostbuffé vilken du avnjuter i vårt wärdshus. Självklart har du även tillgång till trådlöst Internet i hela fängelset.

Vandrarhemscell med 4 bäddar på Långholmen

Fyrbäddscell

Med eget badrum

Perfekt familjerum. Egen dusch och WC, TV samt fritt WiFi. Två av rummets sängar fälls enkelt ned från väggen. Rummet är dessutom utrustat med safetybox där du samtidigt kan ladda upp dator och telefon på ett säkert sätt. Du kan hyra lakan och handduk samt köpa till en välsmakande frukostbuffé vilken du avnjuter i vårt wärdshus. Självklart har du även tillgång till trådlöst Internet i hela fängelset.

Boende med delat badrum:

Vandrarhemscell med 2 bäddar, ej WC, på Långholmen

Tvåbäddscell

Med delat badrum

Cellsynt mysigt fängslande boende för två personer. Cellen har en våningssäng med läslampa till varje bädd. Dusch och toalett i korridoren. Gratis WiFi i alla celler. Du kan hyra lakan och handduk samt köpa till en välsmakande frukostbuffé vilken du avnjuter i vårt wärdshus. Självklart har du även tillgång till trådlöst Internet i hela fängelset. 

Vandrarhemscell med 4 bäddar, ej WC, på Långholmen

Fyrbäddscell

Med delat badrum

Cellsynt mysigt fängslande boende för fyra personer. Cellen har våningssängar med läslampa till varje bädd. Lämpar sig bra för både familj som kompisgäng. Dusch och toalett i korridoren. Gratis WiFi i alla celler. Du kan hyra lakan och handduk samt köpa till en välsmakande frukostbuffé vilken du avnjuter i vårt wärdshus. Självklart har du även tillgång till trådlöst Internet i hela fängelset. 

BO HOS OSS

Boka ditt rum eller bädd direkt via nätet. Frågor? Hör av dig!
Telefon: 08-720 85 00    Mail: vandrarhem@langholmen.com

BOKA 

Betyg Hotels
Kronohäktet Emblem
Betyg Expedia
Svanen logo

Se även:

Top image

Frukost

Starta dagen på topp med en härlig hotellfrukost.

LÄS MER & BOKA
Top image

Bar & Park

Besök baren Finkan, hotellets lobbybar eller Wärdshusparken.

LÄS MER
Top image

Vandrarhem

Bo nära naturen mitt i Stockholm i historiska miljöer.

LÄS MER