Hotellrum

Våra hotellrum, eller celler som vi kallar dom. Med alla celler ingår en välsmakande frukostbuffé vilken du avnjuter i vårt Wärdshus. Utanför dörren finner du härliga promenad-/joggingstigar samt badstrand.

  Unikt boende

  Tidigare celler

  Smarta lösningar

BOKA RUM

Kronohäktet Emblem

Dubbelcell Kompakt

För 1-2 personer

En cell för en eller två personer med smarta designlösningar. Sängen är 140 cm bred och 190 cm lång. Cellen har TV, dusch & WC, fällbart bord och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

Dubbelcell

För 2 personer

En rymlig dubbelcell med fräcka designlösningar med fängslande förtecken. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

Familjecell

För 3-4 personer

Låt hela familjen bo tillsammans i en gammal fängelsecell. Numera med all komfort du kan tänka dig, men detaljer som anspelar på husets historia. Två sängar på golvet samt två sängar som fälls ner från väggen. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

Enkelcell

För 1 person

Cellsynt fängslande boende: En riktig enkelcell med fräcka designlösningar med fängslande förtecken. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

Tvåbäddscell

För 2 personer, varav 1 i våningssäng

Att dela cell var ingen ovanlighet under fängelsetiden. Nu kan du själv välja din cellkamrat. Vill du bo enkel och effektivt i vår enkelcell med en extrabädd. Här har du alla bekvämligheter och den standard som våra vanliga enkelceller. Det enda ni behöver bestämma är vem som bor högst upp. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

BO HOS OSS

Boka ditt besök hos oss eller hör av dig!
Telefon: 08-720 85 00    Mail: hotell@langholmen.com

BOKA RUM

Kronohäktet Emblem
Kronohäktet Emblem
Kronohäktet Emblem
Kronohäktet Emblem

Se även:

Top image

Frukost

Starta dagen på topp med en härlig hotellfrukost.

LÄS MER & BOKA
Top image

Wärdshus

Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition.

LÄS MER & BOKA
Top image

Upplev

Information om vad du kan göra när du är hos oss.

LÄS MER