Hotellrum

På Långholmen kallar vi våra hotellrum för celler! Med alla celler ingår en välsmakande frukostbuffé vilken du avnjuter i vårt Wärdshus. På hotellet finner ni även cellskapsrum, museum, lobbybar, gästkök och bar.

  Unikt boende

  Tidigare celler

  Smarta lösningar

Dubbelcell Kompakt

9 m². För 1-2 personer

En cell för en eller två personer med smarta designlösningar. Sängen är 140 cm bred och 190 cm lång. Cellen har TV, dusch & WC, fällbart bord och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

Dubbelcell

15 m². För 2 personer

En rymlig dubbelcell med fräcka designlösningar med fängslande förtecken. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

Familjecell

15 m². För 3-4 personer

Låt hela familjen bo tillsammans i en gammal fängelsecell. Numera med all komfort du kan tänka dig, men detaljer som anspelar på husets historia. Två sängar på golvet samt två sängar som fälls ner från väggen. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

Enkelcell

9 m². För 1 person

Cellsynt fängslande boende: En riktig enkelcell med fräcka designlösningar med fängslande förtecken. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

Tvåbäddscell

9 m². För 2 personer, 1 i våningssäng

Att dela cell var ingen ovanlighet under fängelsetiden. Nu kan du själv välja din cellkamrat. Vill du bo enkel och effektivt i vår enkelcell med en extrabädd. Här har du alla bekvämligheter och den standard som våra vanliga enkelceller. Det enda ni behöver bestämma är vem som bor högst upp. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

 

BO HOS OSS

Boka ditt besök hos oss eller hör av dig!
Telefon: 08-720 85 00    Mail: hotell@langholmen.com

Betyg Hotels
Betyg Expedia
Kronohäktet Emblem
Kronohäktet Emblem

Se även:

Top image

Bildgalleri

Se hur det ser ut på Långholmen innan du besöker oss.

SE MER
Top image

Wärdshus

Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition.

LÄS MER & BOKA
Top image

Upplev

Inspiration om vad du kan göra när du är hos oss.

LÄS MER