Logi

Bo i ombyggda celler som idag är ombonade hotellrum. Det forna fängelseintaget är ombyggt till reception som är öppen dygnet runt och utanför entrén finns Långholmens vackra parkmiljö och ett strandbad, perfekt för ett morgondopp i Mälaren.

  Unikt boende

  Avkopplande miljö

  Frukostbuffé

FÖRFRÅGAN

Logo Svanen och Svenska möten
Långholmen Hotells reception

Bo i Kronohäktet

Att bo på Långholmen är speciellt på många sätt. Dels för sitt lugna och charmiga läge i Stockholm. Dels för den historiska miljön. 1975 avslutades en 250-årig fängelsepok då den sista fången lämnade Långholmen. Idag kommer besökarna hit frivilligt för att bo, träffas och arbeta. I det tidigare cellerna finns nu renoverade hotellrum med sköna sängar och detaljer som knyter an till vår historia. 

Frukost på Långholmen i Stockholm

Frukost

Varje morgon dukar vi upp en härlig frukostbuffé i Wärdshuset med bland annat vårt hembakta bröd och vår egna granola. Vi har även flertalet glutenfria och veganska alternativ. Allt för en God Morgon!

Våra hotellrum:

Enkelcell

9 m². För 1 person

Cellsynt fängslande boende: En riktig enkelcell med fräcka designlösningar med fängslande förtecken. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

Tvåbäddscell

9 m². För 2 personer, 1 i våningssäng

Att dela cell var ingen ovanlighet under fängelsetiden. Nu kan du själv välja din cellkamrat. Vill du bo enkel och effektivt i vår enkelcell med en extrabädd. Här har du alla bekvämligheter och den standard som våra vanliga enkelceller. Det enda ni behöver bestämma är vem som bor högst upp. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

Dubbelcell Kompakt

9 m². För 1-2 personer

En cell för en eller två personer med smarta designlösningar. Sängen är 140 cm bred och 190 cm lång. Cellen har TV, dusch & WC, fällbart bord och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

Dubbelcell

15 m². För 2 personer

En rymlig dubbelcell med fräcka designlösningar med fängslande förtecken. Cellerna har TV, dusch & WC, bra arbetsytor och en praktisk safetybox med eluttag samt fri WiFi.

HÖR AV DIG

Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi med ett förslag.
Telefon: 08-720 85 00    Mail: konferens@langholmen.com

Konferensförfrågan

Kontrollera att du anger en korrekt e-postadress, tack!
Vi hanterar dina personuppgifter för att behandla dina förfrågan. Läs dataskyddspolicy

Kronohäktet Emblem
Mötescertifiering Långholmen Konferens
Svanen logo
VISITA

Se även:

Top image

HELPENSION

Konferera, umgås, ät gott och övernatta på Långholmen.

LÄS MER
Top image

MAT & DRYCK

Håll uppe energin under konferensen med god mat.

LÄS MER
Top image

AKTIVITETER

Vi har spännande och lärorika aktiviteter med randiga förtecken.

LÄS MER