Vandrarhem

Boende nära naturen, mitt i Stockholm

Söker du ett bra vandrarhem på Södermalm? Långholmens Vandrarhem ligger på Stockholms mest fängslande ö och är ett av Europas mest populära. Här finns allt du kan förvänta dig av ett vandrarhem i världsklass och dessutom en mysig bar och ett riktigt bra wärdshus. Utanför entrén finns en härlig badstrand där du kan ta ett dopp i Mälaren. Vi är ansluta till STF, Svenska Turistföreningen.

Vandrarhem Plus 
Unna dig något lite extra.
Nu kan vi våra erbjuda våra vandrarhemsgäster Vandrarhem plus.
I priset ingår lakan, handduk och städning.

Telefon: 08-720 85 00
E-post: vandrarhem@langholmen.com
Boka rum Boka med delat badrum

Intressant miljö! Härligt område att strosa runt i. Beläget precis invid badplats, och mitt i stan. Toppenställe att övernatta på. Nina, Kolsva

Bra att veta inför ditt besök

Hur hittar man till Långholmen? När öppnar frukosten? Hur nära ligger stranden? Information till dig som ska bo hos oss!

Historik & Museum

På Långholmens vandrarhem bor du i de ursprungliga men i dag helt nyrenoverade fängelsecellerna på Kronohäktet. Kronohäktet byggdes på 1840-talet och stängdes år 1975. Här finns en spännande historia.

Upplev Stockholm

På Långholmen är det du själv som bestämmer tempot. Utanför hotellets entré finns ett härligt strandbad samt fina jogging- och promenadslingor i en vacker, rogivande parkmiljö.