Vandrarhem

Safe to visit

Boende nära naturen, mitt i Stockholm

Söker du ett bra vandrarhem på Södermalm? Långholmens Vandrarhem ligger på Stockholms mest fängslande ö och är ett av Europas mest populära. Här finns allt du kan förvänta dig av ett vandrarhem i världsklass och dessutom en mysig bar och ett riktigt bra wärdshus. Utanför entrén finns en härlig badstrand där du kan ta ett dopp i Mälaren. Vi är ansluta till STF, Svenska Turistföreningen. Som gäst hos oss parkerar du din bil gratis, i mån av plats.

Trygghet på vandrarhemmet

Hos oss kan du bo i en trygg miljö där vi är lyhörda för dina behov. Med omfattande rutiner för hygien och städning gör vi vårt bästa för att hålla en hög säkerhet. Om vårt trygghetsarbete.

Har du frågor inför ditt besök är du varmt välkommen att kontakta oss. Välkommen till den lugna ön mitt i Stockholm!

Telefon: 08-720 85 00
E-post: vandrarhem@langholmen.com

 

Vandrarhem Plus 
Unna dig något lite extra.
Nu kan vi våra erbjuda våra vandrarhemsgäster Vandrarhem plus.
I priset ingår lakan, handduk och städning.

Boka rum Boka med delat badrum

Intressant miljö! Härligt område att strosa runt i. Beläget precis invid badplats, och mitt i stan. Toppenställe att övernatta på. Nina, Kolsva

Årets Hållbarhet 2019

Långholmens Vandrarhem har kammat hem silver i Årets Hållbarhet i Svenska Turistföreningens tävling Årets Kudde där de bästa vandrarhemmen i Sverige utses.

Historik & Museum

På Långholmens vandrarhem bor du i de ursprungliga men i dag helt nyrenoverade fängelsecellerna på Kronohäktet. Kronohäktet byggdes på 1840-talet och stängdes år 1975. Här finns en spännande historia.