Konferens

Naturnära konferenser, mitt i Stockholm

Hos oss blir din konferens i Stockholm aldrig långrandig. Långholmen Konferens är något för dig som efterlyser en annorlunda och historiskt intressant konferens. Långholmen har en gång varit fängelse men är numera en inspirerande och avkopplande miljö för din konferens som hjälper dig att släppa tankarna fria. I grön, skön natur i centrala Stockholm ligger Långholmen. Vi är dessutom Svanenmärkta! Kommer du hit med bil? Vi har fri parkering, i mån av plats, för våra gäster.

 

Safe to visit

Trygga konferenser

Hos oss kan ni arbeta och träffas i en trygg och inspirerande miljö. Vi håller säkerheten högt och är flexibla för att möta era behov, exempelvis gällande extra avskildhet. Om vårt trygghetsarbete.

Om Pandemilagen: Konferenser för slutna sällskap kan arrangeras för fler än 8 deltagare och påverkas alltså inte av pandemilagen. Konferensverksamheten regleras av smittskyddslagen och andra regler för att stoppa smittspridningen. Läs mer hos Svenska Möten

Oavsett om ni behöver en arbetslokal för några timmar eller en konferens med mat och övernattning så finns vi här för er, kontakta oss så hjälper vi er. Till oss är det enkelt att ta sig till fots med cykel eller kommunalt. För dig med bil så erbjuder vi gratis parkering i mån av plats. Välkommen till den lugna ön mitt i Stockholm!

Telefon: 08-720 85 00
E-post: konferens@langholmen.com

Boka konferens

Jobba från oss

Få ett miljöombyte i vardagen - Sätt dig hos oss och jobba för en dag. Arbeta i ett eget mötesrum eller sitt i våra gemensamma ytor.

Dagkonferens

Spendera en dag på den gröna ön i Stockholm. Här kombinerar du nytta - konferera i våra trevliga mötesrum, med nöje - ät gott i vårt wärdshus och upplev vår historiska miljö.

Helpension

Bo på ett fängelse! Här har vi förändrat de forna fängelsecellerna till moderna, mysiga hotellrum. Långholmen ligger centralt i Stockholm men med öns härliga natur utanför dörren och det är lätt att glömma att man är mitt i stan.

Trygga konferenser

Flexibilitet, Säkerhet och Kvalitet är våra ledord när du arrangerar en konferens hos oss.
God frukost, fantastisk firre till lunchen och gott eftermiddagskaffe med läckra konfektyrer Paul Lekman, Stockholms Stadsarkiv

Tingssalen

Vår största sal högst upp i Kronohäktet, hotelldelen, med plats för upp till 80 personer.

Rudenschöld

Hyr Magdalenas våning, Långholmens "penthouse". Hissen tar dig direkt upp till detta mötesrum som dessutom har tre privata grupprum. Rymmer upp till 70 personer i biosittning.

Anckarsvärd

Fängelsearkitekten som gav forna sjukhussalen sitt namn. Här finns plats för upp till 60 personer.

Vinkällaren

Slut ögonen, fantisera, associera, känn efter. Från fönstren strilar ljuset ned i de mjukt dunkla källarvalven. Tar du 17 trappsteg upp igen och går ut genom dörren har du en vidunderlig sjöutsikt och närheten till vårt strandbad. Med plats för upp till 28 personer.

Bryggarsalen

Låt vackra takmålningen och ljuskronor från 16oo-talet rama in mötet. Rymmer upp till 25 personer.

Tellander

I den stränge direktör Tellanders forna bostad kan både hård diciplin råda och kreativiteten flöda. Mötesrum för upp till 25 personer.

Axi

Ett av våra mest omtyckta rum! Möblerat för upp till 12 personer.

Inspectoren

Lite större grupp- eller styrelserum där samtal kan föras bakom lyckta dörrar utan att bli "inspecterad". Upp till 12 personer.

Buren

Ljust och mysigt rum högst upp på tredje våningen med utsikt över de forna rastgårdarna. Möblering för upp till 8 personer.

Skarprättaren

Effektivt mötesrum för de mindre "cellskapen". Sjöglimt över Mälaren och utsikt mot de gamla rastgårdarna från 1840.
God frukost, fantastisk firre till lunchen och gott eftermiddagskaffe med läckra konfektyrer Paul Lekman, Stockholms Stadsarkiv

Välsmakande mat och dryck

Håll uppe energin under konferensen med god mat tillagad på bra råvaror.

Miljöansvar

Långholmen är Svanenmärkt och vi försöker hela tiden att hitta nya områden vi kan förbättra! Vårt ansvar för miljön är en ständigt pågående process, vi kan aldrig luta oss tillbaka och tänka att nu har vi gjort vårt.

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Hitta hit

Till Långholmen kommer du smidigt med tunnelbana (Hornstull), buss, flygbuss och cykel. Vi har även gratis parkeringsplatser och möjlighet att ladda elbil (1 plats. 16 ampere, 3-fas vägguttag).

Långholmens Historia

Långholmen har en spännande historia och de första spåren av människor är en skatt som innehåll mynt från 900-talet.