Konferens

Naturnära konferenser, mitt i Stockholm

Hos oss blir din konferens i Stockholm aldrig långrandig. Långholmen Konferens är något för dig som efterlyser en annorlunda och historiskt intressant konferens. Långholmen har en gång varit fängelse men är numera en inspirerande och avkopplande miljö för din konferens som hjälper dig att släppa tankarna fria. I grön, skön natur i centrala Stockholm ligger Långholmen. Vi är dessutom Svanenmärkta!
Telefon: 08-720 85 00
Boka här

Dagkonferens

Spendera en dag på den gröna ön i Stockholm. Här kombinerar du nytta - konferera i våra trevliga mötesrum, med nöje - ät gott i vårt wärdshus och upplev vår historiska miljö.

Helpension

Bo på ett fängelse! Här har vi förändrat de forna fängelsecellerna till moderna, mysiga hotellrum. Långholmen ligger centralt i Stockholm men med öns härliga natur utanför dörren och det är lätt att glömma att man är mitt i stan.

Kampanjpris på Matresan

Upplevelse som kombinerar goda aperitifer med dryck tillsammans med en historisk guidning på Långholmen. Just nu kan du boka matresan för endast 395 kr/person.

Brottsligt billigt

Konferenserbjudande: Delad glädje är dubbel glädje, dessutom brottsligt billigt. Just nu har vi ett extra förmånligt konferenserbjudande! Randig "pyjamaströja" ingår i paketet.

Aktiviteter för företag

Vi har en egen arrangemangsavdelning som kan erbjuda roliga, spännande och lärorika aktiviteter med randiga förtecken.

Miljöansvar

Långholmen är Svanenmärkt och vi försöker hela tiden att hitta nya områden vi kan förbättra! Vårt ansvar för miljön är en ständigt pågående process, vi kan aldrig luta oss tillbaka och tänka att nu har vi gjort vårt.
Speciellt vill vi tacka vår ciceron i fängelset som med sin inlevelse och stora kunnande gjorde rundvandring till ett mycket roligt och intressant avbrott. Eva Woojärv

Tingssalen

Vår största sal högst upp i Kronohäktet, hotelldelen, med plats för upp till 80 personer.

Rudenschöld

Hyr Magdalenas våning, Långholmens "penthouse". Hissen tar dig direkt upp till detta mötesrum som dessutom har tre privata grupprum. Rymmer upp till 70 personer i biosittning.

Anckarsvärd

Fängelsearkitekten som gav forna sjukhussalen sitt namn. Här finns plats för upp till 60 personer.

Vinkällaren

Slut ögonen, fantisera, associera, känn efter. Från fönstren strilar ljuset ned i de mjukt dunkla källarvalven. Tar du 17 trappsteg upp igen och går ut genom dörren har du en vidunderlig sjöutsikt och närheten till vårt strandbad. Med plats för upp till 28 personer.

Bryggarsalen

Låt vackra takmålningen och ljuskronor från 16oo-talet rama in mötet. Rymmer upp till 25 personer.

Tellander

I den stränge direktör Tellanders forna bostad kan både hård diciplin råda och kreativiteten flöda. Mötesrum för upp till 25 personer.

Axi

Ett av våra mest omtyckta rum! Möblerat för upp till 12 personer.

Inspectoren

Lite större grupp- eller styrelserum där samtal kan föras bakom lyckta dörrar utan att bli "inspecterad". Upp till 12 personer.

Buren

Ljust och mysigt rum högst upp på tredje våningen med utsikt över de forna rastgårdarna. Möblering för upp till 8 personer.

Skarprättaren

Effektivt mötesrum för de mindre "cellskapen". Sjöglimt över Mälaren och utsikt mot de gamla rastgårdarna från 1840.
Tack så mycket för ert proffsiga stöd och organisering kring vår kick-off igår. Jag har fått jättemycket bra feedback på både lokal, mat och bemötande från er. Catrine Johansson, CashGuard AB

Välsmakande mat och dryck

Vi välkomnar med kaffe, hembakt bröd, bullar och annat gott för att ni ska få en så bra start på dagen som möjligt. Lunch och middag serveras i vårt wärdshus. Våra duktiga kockar är lyhörda för dina önskemål. När vädret tillåter kan du avsluta din lunch eller middag med kaffe i vår wärdshuspark. Till eftermiddagskaffet serveras hembakta kakor, frukt och nyttig smoothie. I vår ombonade bar Finkan kan dagen med fördel avslutas med en After Work.Vi är Svanenmärkta och vårt wärdshussträvar efter att servera så mycket ekologiskt och närproducerat som möjligt.

Medlemmar i Svenska Möten

Svenska Möten består av mer än 100 utvalda mötesplatser i hela Sverige. Alla anläggningar är klassificerade, miljömedvetna och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.

Hitta hit

Långholmen är, som namnet antyder, en långsmal holme belägen mellan Kungsholmen och Södermalm. Västerbron sträcker sig över ön och mellan Södermalm och Långholmen löper det smala Pålsundet.

Långholmens Historia

Långholmen har en spännande historia och de första spåren av människor är en skatt som innehåll mynt från 900-talet.