Aktiviteter för företag

Vi har en egen arrangemangsavdelning som kan erbjuda roliga, spännande och lärorika aktiviteter med randiga förtecken. Vi har även guidade turer med besök i vårt eget museum. Passa på att ta en avkopplande paus mellan konferenspassen!

företagsaktiviteter med fängslande tema

Våra aktiviteter fungerar både som teambuildande för de mindre grupperna och som kick-off och festligt arrangemang för större sällskap. Vår festvåning har plats för upp till 90 personer och där kan en god middag avnjutas efter vald aktivitet. Glöm heller inte bort att vi har nära till vattnet, kajakpaddling kanske vore något? Långholmens natur är grön och skön, som gjord för promenader, jogging eller stavgång, ett skönt avbrott under en konferensdag.

Fångarna på Långholmen

Klarar ni att ta er från Långholmen utan fil? Roligt, spännande och god mat därtill. Arrangemanget avslutas med en fängelsefest.
Läs mer

Rymningen

Följ med på ett spännande äventyr i underbar vacker miljö. Med hjälp av en fånge som suttit inne sen 1975 ska ni försöka rymma från Långholmen.
Läs mer

Fångkampen

Vill ni ha en bensträckare under konferensen. Kan ni följa instruktioner, lösa klurigheter och komma överens om en bra strategi?
Läs mer

Matresan

En kulinarisk resa i tiden. Ni förflyttar er, med hjälp av en berättare, i miljöer från tre olika sekler.
Läs mer

Guidning

Ett utmärkt sätt att lära sig mer om Långholmens historia, eller för att få en välbehövlig paus från konferensen, är att gå en guidad visning.
Läs mer

Vinprovning

Söker du något mer än bara en middag? På Långholmen anordnar vi flera olika sorters vinprovningar.
Läs mer

Grafikvandring

Nyfiken på grafik - hur går det till egentligen? Gör ett avbrott i konferensen och var med om ett oförglömligt möte på litografiska verkstaden på Långholmen.
Läs mer

kajak & drakbåt

Upplev Stockholm från vattnet! Att paddla kajak i de härliga vattnen runt vår ö är en magisk upplevelse för både kropp och själ. Vi kan ordna med både dag- och kvällspaddling. Under en kvällspaddling där vi snirklar oss fram längs stadens kajer i skenet av våra pannlampor. Du och ditt sällskap får uppleva stadens puls, men ändå lugn och ingen trängsel alls. Kvällen inleds med korta instruktioner och paddelövningar i dagsljus. Eller varför inte en rolig och spännande drakbåtstävling som gör susen för samarbetet?

Kontakta oss på arrangemangsavdelningen tel: 08-720 85 00 eller mail: arrangemang@langholmen.com för frågor och bokningar.