Matresan

Följ med på en historisk matguidning som kombinerar mat, dryck och upplevelse. Den passar lika bra som företagsaktivitet som att förhöja matupplevelsen för det privata sällskapet.

  Svensk historia

  Mat & Dryck

  Egen guide

FÖRFRÅGAN

Förrätter från tre århundranden

Matresan bjuder er på en historisk resa i tiden som med mat och dryck tar dig från 1600-talets salta smaker, via 1700-talets kryddiga och avslutas med 1800-talets söta.

Ni förflyttar er med hjälp av en berättare i miljöer från de olika seklerna. Från tiden då Långholmen var malmgård, till Spinnhusets dagar för att sedan avsluta i den del av byggnaden som användes när Långholmen var häkte.

Under tiden som ni njuter av tre tidsenliga aperitifer och passande drycker, får ni lära er om Långholmens spännande historik och den mat som ni kommer att bjudas på.

Arrangemanget tar cirka 1 timme och lämpar sig bäst som en förrätt med efterföljande middag. Under december månad har vi tyvärr inga möjligheter att genomföra denna aktivitet.

 

Pris

455 kr/person
Priserna är per person och exkl. moms. Minst antal 15 personer. Lagstadgad moms tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

 

HÖR AV DIG

Är du intresserad av våra arrangemang hör av dig till oss.
Telefon: 08-720 85 00    Mail: arrangemang@langholmen.com

3 + 6 =

Se även:

Top image

Fängelseguidning

Följ med vår kunniga guide på en tur i fängelset.

LÄS MER
Top image

Grafikvandring

Guidat besök på litografiska verkstaden på Långholmen.

LÄS MER
Top image

MAT & DRYCK

Håll uppe energin under konferensen med god mat.

LÄS MER