Boende för grupper

Bo och umgås på Långholmen med din grupp. Bo i en historisk miljö på den gröna ön i Stockholm. Vi är en personlig fullserviceanläggning som kan hjälpa er med olika typer av boende, mat, arrangemang med mera. Informationen på denna sida avser grupper från 10 personer eller flera.

  Miljömärkt

  Lugnt läge

  Fri parkering

FÖRFRÅGAN

Enkelcell på Långholmen Hotell

Hotell eller vandrarhem?

Omgivet av parkområden och ett stenkast från strandbadet hittar ni Långholmen hotell och vandrarhem. Byggnaderna har tidigare varit fängelse och häkte men är nuförtiden en trivsam och unik plats i Stockholm. Vare sig om ni väljer att bo på hotellet eller vandrarhemmet så bor ni i de tidigare cellerna – som givetvis är renoverade och bra komfort för en avkopplande natt.

Hotell

Bo bekvämt med hotellstandard. Vi har celler för 1-4 personer. Härlig frukostbuffé ingår.
Läs mer om hotellet

Vandrarhem

Bo på vandrarhemmet och välj själv vad som ska inkluderas. Vi har celler med egna badrum eller celler med delat badrum i vår vandrarhemskorridor. Lägg till lakan, handduk, städning och frukost om så önskas.
Läs mer om vandrarhemmet

Innanför tullarna

Ön Långholmen ligger mellan Södermalm och Kungsholmen. Det tar cirka 10 minuter att gå hit från Hornstull där ni hittar närmaste centrum med tunnelbana, bussar och flygbussar. Kommer ni hit med bil så erbjuder vi gratis parkering i mån av plats.
Läs mer om hur du hittar hit

Hållbarhet

Vi är miljömärkta med Svanen och arbetar med vårt hållbarhetsarbete i alla delar.
Läs mer om hållbarhet

Flygbild över ön Långholmen

Mer än bara boende!

På Långholmen kan ni göra mer än att bo. Hör av er med era önskemål för er grupp så tar vi fram ett förslag.

 

Mat & Dryck

På Långholmens Wärdshus i byggnaden bredvid serverar vi god mat från morgon till kväll. Vi erbjuder bland annat frukost, lunch, middag och menyer för fest och träffar. I anslutning till Wärdshuset hittar ni Baren Finkan där ni kan slå er ner för något gott att dricka. Under sommarhalvåret öppnar vi upp Wärdshusparken om ni vill äta utomhus. Dessutom kan ni alltid köpa dryck, fika och snacks i vår hotellreception som är öppen dygnet runt.
Läs mer om Wärdshuset
Läs mer om Bar, Park & Café

Lokaler

Behöver ni ett grupprum eller mötesrum när ni bor hos oss så går det att lägga till. Vi har flera lokaler som finns i anslutning till hotellet och vandrarhemmet. Ska ni arrangera en stor träff eller fest så har vi även en egen festvåning i herrgårdsstil. Vi har även en egen konferensavdelning som hjälper er ifall ni vill boka en konferens med övernattning.
Läs mer om fest
Läs mer om konferens

Aktiviteter

Vi har en egen arrangemangsavdelning som erbjuder roliga, spännande och lärorika aktiviteter med randiga förtecken. Vi har även guidade turer med besök i vårt egna fängelsemuseum. Under sommaren kan vi tipsa om att spela boule i vår rastgård eller paddla kajak.
Läs mer om våra arrangemang
Läs mer om Upplev Långholmen

Betyg Hotels
Betyg Expedia
Kronohäktet Emblem
Kronohäktet Emblem

HÖR AV DIG

Skicka en förfrågan till oss så återkommer vi med ett förslag.
Telefon: 08-720 85 00    Mail: gruppbokning@langholmen.com

Gruppförfrågan

Kontrollera att du anger en korrekt e-postadress, tack!
Vi hanterar dina personuppgifter för att behandla dina förfrågan. Läs dataskyddspolicy

Se även:

Top image

Bildgalleri

Se hur det ser ut på Långholmen innan du besöker oss.

SE MER
Top image

Upplev

Inspiration om vad du kan göra när du är hos oss.

LÄS MER
Top image

Wärdshus

Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition.

LÄS MER & BOKA