Bröllop

Bröllop på Långholmen, Södermalm i Stockholm – annorlunda och fängslande romantiskt! Våra hovmästare hjälper er gärna att planera inför den stora dagen och er bröllopsfest så att allt är perfekt.

Långholmens Festvåning

Detta är vårt vackraste rum, som gjord för den perfekta bröllopsfesten. Denna del av byggnaden, som även kallas Alstavik, präglas av samma herrgårdsstil. Varför inte avnjuta fördrinken i något av de ombonade rummen i anslutning till festvåningen. Eller när vädergudarna tillåter i Wärdshusparken med Långholmens grönska som inramning. Låt samtidigt den spännande historiska miljön bli pricken över i och gör en djupdykning ned i seklerna tillsammans med en av våra guider.

Långholmens Festvåning kan ta upp till 90 gäster, dukat för åtta personer per bord. Vid E-bordsdukning har vi plats för 64 sittande gäster. Observera att 50 gäster är minimum för bokning av denna lokal. I alla våra kuvertpriser ingår lokalhyran fram till 00.00. Mot en extra lokalhyra per timme kan ni stanna längre, dock senast till 03.00. Önskas större sällskapsytor finns möjlighet att hyra extra lokaler utöver Festvåningen. Efter middagen ordnar vi gärna en bar och hjälper er att boka coverband/DJ eller annan underhållning.

Bröllopsmeny

Långholmens menyer är komponerade med största omsorg om våra gäster. Med de bästa råvaror och kärleksfull tillagning garanterar vi att ert menyval blir något exceptionellt. Till maten har vår sommelier valt ut de mest smakfulla drycker.

Till Långholmens bröllopsmeny

Bröllopsrum

Låt inte äktenskapets bojor äventyra bröllopsnatten. Vårt bröllopsrum dekorerar vi med vackra buketter, små stilleben och goda macarons.

Till Långholmens bröllopsrum

Kontakta oss

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för frågor, visning och bokning på telefonnummer 08-720 85 50 eller e-post: restaurang@langholmen.com.