Bröllop

Bröllop på Långholmen, Södermalm i Stockholm – annorlunda och fängslande romantiskt! Våra hovmästare hjälper er gärna att planera inför den stora dagen och er bröllopsfest så att allt är perfekt.

Med den vällagade maten, den goda drycken, den stiliga herrgårdsmiljön samt vår kunniga personal vågar vi lova att vi kan infria era förhoppningar om en riktigt lyckad bröllopsfest. Långholmens festvåning är vårt vackraste rum, som gjord för den perfekta bröllopsfesten. Denna del av byggnaden, som även kallas Alstavik, präglas av samma herrgårdsstil.

Varför inte avnjuta fördrinken i något av de ombonade rummen i anslutning till festvåningen. Eller när vädergudarna tillåter i Wärdshusparken med Långholmens grönska som inramning. Låt samtidigt den spännande historiska miljön, i hjärtat av Stockholm, bli pricken över i och gör en djupdykning ned i seklerna tillsammans med en av våra guider. Vi kan även ordna med band, trubadurer, dans m.m. Allt för att ni ska få en lyckad fest.

Långholmens Festvåning kan ta upp till 90 gäster, dukat för åtta personer per bord. Vid E-bordsdukning har vi plats för 64 sittande gäster. Observera att 50 gäster är minimum för bokning av denna festlokal.

 

Bröllopspaket

För att ge er stöd i er planering så visar vi här två utvalda bröllopspaket. Vi kan givetvis anpassa oss efter era önskemål och behov för er speciella dag!

Bröllopspaket 1

3-rättersmiddag
Kaffe eller te
Vacker dukning och blomsterdekorationer
Personal & musikutrustning
Lokalhyra fram till 01:00
Städning

735 kr/ person inkl. moms

Bröllopspaket 2

Tilltugg eller kanapéer
3-rättersmiddag
Kaffe eller te
Vickning
Vacker dukning och blomsterdekorationer
Personal & musikutrustning
Lokalhyra fram till 01:00
Städning

895 kr/ person inkl. moms

 

Mot extra kostnad kan lokalen hyras fram till kl 03.00. Önskas större sällskapsytor finns möjlighet att hyra extra lokaler utöver Festvåningen. Efter middagen ordnar vi gärna en bar och hjälper er att boka coverband, DJ eller annan underhållning. Även bröllopstårta går att välja till.

Vi erbjuder bröllopsparet att smaka av menyerna tillsammans med valda drycker för 295 kr per person.

 

Bröllopsmeny

Långholmens menyer är komponerade med största omsorg om våra gäster. Med de bästa råvaror och kärleksfull tillagning garanterar vi att ert menyval blir något exceptionellt. Till maten har vår sommelier valt ut de mest smakfulla drycker.

Visa Långholmens bröllopsmeny

 

Bröllopsrum

Låt inte äktenskapets bojor äventyra bröllopsnatten. Vårt bröllopsrum dekorerar vi med vackra buketter, små stilleben och goda macarons.

Till Långholmens bröllopsrum

 

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss för frågor, visning och bokning.

Telefon: 08-720 85 50
E-post: restaurang@langholmen.com