Frukost

Boka här

Starta dagen med en härlig hotellfrukost på Långholmens Wärdshus, både för dig som bor hos oss och för dig som vill sätta guldkant på morgonen.

I vårt hemtrevliga Wärdshus dukar vi varje morgon upp en frukostbuffé som ger dig rätt energi för dagen. Vi serverar ett brett utbud av frukostfavoriter som bland annat nybakat bröd, hemmagjord granola, pålägg, ägg, gröt, yoghurt, bacon, grönsaker, frukt, juice, kaffe och te. Vi har även flertalet glutenfria och veganska alternativ. God morgon och välkommen in!

 

Öppettider

Vardagar07:00 - 09:30
Helger07:30 - 10:00

 

För din trygghet så önskar vi att du bokar en tid då du vill äta frukost hos oss, detta för att undvika trängsel. Klicka på Boka-knappen på denna sida. För din och andras skull - vänligen respektera de anvisningar som finns vid buffén för att undvika trängsel.

Pris

Vuxen145 kr
Barn 6-12 år75 kr

Frukost ingår för alla hotellgäster. För boende på vandrarhemmet kostar frukosten 98 kr för vuxna samt 50 kr för barn 6-12 år.

 

Hitta hit

Långholmens Wärdshus ligger på Alstaviksvägen 17 på Långholmen vid Södermalm. Från Hornstull, där tunnelabana och bussar passerar, är det en 10 minuters promenad till Wärdshuset. På anläggningen finns parkeringsplatser för våra gäster, fråga efter parkeringstillstånd vid ankomst.