Julmarknad

Den 1:a och 2:a december öppnar vi portarna igen till Långholmens egna julmarknad med marknadsstånd, aktiviteter och godsaker att äta och dricka!

För andra året anordnar vi på Långholmen Hotell och Restaurang en egen julmarknad! Förra årets julmarknad blev väldigt lyckad med väldigt många glada besökare som kunde ta del av intressanta utställare, god mat och trevliga aktiviteter. Vi har lärt oss massor och laddar nu upp inför en på alla sätt större och bättre upplevelse! I vår historiska miljö på Långholmens gamla fängelse ordnar vi med utställare, aktiviteter och café - allt inramat i en stämningsfullt juldekorerad gård.

 

Utställare sökes!

Vi söker dig som vill ställa ut och sälja ditt egna hantverk. Det kan exempelvis handla om juldekorationer, inredning, kläder och presenter. Gärna med din egna personliga prägel och gärna lokalt från Stockholm. För 600 kr inkl. moms får du som utställare ett eget bord på marknaden för båda dagarna.

Intresseanmälan: Anmäl ditt intresse till julmarknad@langholmen.com eller på vår Facebooksida Långholmen Hotell & Restaurang. Ta med detta: Vad du designar/tillverkar, ungefärliga prisnivårer, adress till ev. webbplats eller sociala medier, skicka med en bild på något du vill sälja. Vi kommer gå igenom alla förslag, försäkra oss om att vi får till en bra mix på marknaden och återkomma med svar till dig.

 

Besök Långholmens Julmarknad

Datum och tid: Kl. 10-16 lördagen den 1 december och söndagen den 2 december 2018.

Plats: Gamla fängelset på Långholmen. Långholmsmuren 20 är adressen. Julmarknaden hålls både utomhus och inomhus.

Marknadsstånd: Utvalda utställare visar upp sitt vackra och intressanta hantverk och produkter. Köp inredningsdetaljer, husgeråd, juldekorationer, julklappar, blomsterarrangemang, smycken, kläder, accessoarer, godsaker med mera!

Aktiviteter:
- Gå på en halvtimmes guidad visning i Långholmens historiska miljö. Anmälan på plats. Gratis!
- Besök Långholmens fängelsemuseum. Gratis!
- Träffa Långholmens egna tomte Boris och besök hans lekgård. Gratis!
- Gå på tipspromenad för både stora som små och testa dina kunskaper om fängelser och förbrytare. Gratis!
- Gissa & tävla, lyssna på julmusik med mera.

Mat & Dryck:  Njut av gott tilltugg med julens smaker och varma och kalla drycker i vårt café eller besök Baren Finkan i byggnaden bredvid.

Pris: Fri entré.

Varmt välkomna till Långholmens julmarknad!

 

Hitta till julmarknaden - visa karta på Google maps

Njut av Långholmens julbord samma helg

Sov över på Långholmens hotell innan eller efter julmarknaden