Julbord i Stockholm

På Långholmens Wärdshus serverar vi ett traditionellt svenskt julbord. Vi erbjuder smakrik julmat tillagad på utmärkta råvaror som serveras i vårt hemtrevliga Wärdshus i Stockholm.

Julbordet inleds med glögg, som serveras från 30 minuter innan julbordssittningen i vår vinterdekorerade wärdshuspark. Kom sedan in i värmen i wärdshusets matsal och avnjut ett digert och vällagat julbord. Passa även på att boka in en guidad tur på fängelset innan julbordet och lär er mer om öns långa fängelsehistoria. Julbordet serveras från deb 20 november till 22 december 2020.

 

Boka julbord

Kontakta oss för att boka ert julbord! Onlinebokning är ännu ej öppnad.

E-post: julbord@langholmen.com
Telefon: 08-720 85 50

 

Julbord 2020

För allas trygghet så genomför vi väl genomtänkta anpassningar till årets julbord. Bland annat tar vi in färre gäster, vi ökar avstånden mellan sittande sällskap, vi undviker köbildningar med exempelvis fler sittningstider och vi gör förändringar kring hur julbordsbuffén serveras. Våra redan omfattande rutiner för städning och hygien på hela anläggningen gäller självklart på julbordet också. Läs mer om vårt generella trygghetsarbete på Långholmen.

Önskar ni sitta enskilt under julbordet eller har andra önskemål, kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hitta en bra lösning till er!

För sällskap över 50 personer finns sedan tidigare möjlighet till att äta ett eget julbord i vår vackra festvåning.

Har du frågor om julbordet eller vill du boka så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Trevligt julbord med allt man kan önska, i mysig miljö. Mycket att välja på , välplanerat och fint upplagt och väldigt gott. Kan varmt rekommenderas! Micke