Rymningen

Boka här

Följ med på ett spännande äventyr i underbart vacker miljö. Med hjälp av en fånge som suttit inne sen 1975 ska ni försöka rymma från Långholmen. Rymningen är en aktivitet som passar för kick off till den mindre gruppen, upp till 25 personer.

Kan ni rymma från Långholmen?

Följ med på ett spännande äventyr i underbart vacker miljö. Med hjälp av en fånge som suttit inne sen 1975 ska ni försöka rymma från Långholmen. Under rymningens gång får ni visa prov på kunskap, laganda, taktsinne, muskler, pricksäkerhet och mycket annat. Ni kommer att delas upp i lag och självklart kommer ni att ha på er randiga fångkläder. Historien berättar att det förr alltid fanns en fånge som var betrodd med ”nyckeln till friheten” ifall det skulle hända något. Var har han nu gömt nyckeln? Er uppgift är att försöka hitta den med hjälp av de ledtrådar ni får efter att lyckas övervinna olika hinder under flyktvägen. Flyktvägen är utomhus, och det är NU eller ALDRIG som gäller! Efter flera år innanför murarna så blir man lika glad över regn som av solsken. Arrangemanget avslutas med middag i Wärdshuset.

 

Rymningsmeny:

NYCKELN TILL FRIHET

Rödbetsgravad lax med pepparrot, örtcrème och rotfruktschips

SLÄPP FÅNGARNA LOSS

Grillad biff med pepparsmör, bakade tomater och pommes alumette

PÅ FRI FOT

Äppelpaj med vaniljsås

* Måltidsdryck , kaffe och te ingår. Vi har också en vegetarisk meny att erbjuda.

Pris: 975:-

Priset är per person, inkluderar en trerätters middag och är exkl. moms. Min. antal för lekdebitering 15 personer à 450:-, max antal 25 personer. Tid för lek ca 1,5 timme. Lagstadgad moms tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Vinrekommendation:

Förrätt
Walnut Block Wines, Sauvignon Blanc Eko 580:-/fl

Varmrätt

Zensa Primitivo Eko 420:-/fl

Dessert
Museum muscat 5 cl 140:-/pp