Matresan

Boka här

Matresan är ett arrangemang som kombinerar mat och upplevelse. Den passar lika bra som företagsaktivitet som att förhöja matupplevelsen för det privata sällskapet.

VÄLSMAKANDE FÖRRÄTTER FRÅN TRE ÅRHUNDRADEN

Matresan bjuder er på en historisk resa i tiden som med mat och dryck tar dig från 1600-talets salta smaker, via 1700-talets kryddiga och avslutas med 1800-talets söta.

Ni förflyttar er med hjälp av en berättare i miljöer från de olika seklerna. Från tiden då Långholmen var malmgård, till Spinnhusets dagar för att sedan avsluta i den del av byggnaden som användes när Långholmen var häkte.

Under tiden som ni njuter av tre tidsenliga aperitifer och passande drycker, får ni lära er om Långholmens spännande historik och den mat som ni kommer att bjudas på.

Arrangemanget tar cirka 1 timme och lämpar sig bäst som en förrätt med efterföljande middag. Under december månad har vi tyvärr inga möjligheter att genomföra denna aktivitet.

Pris för matresan är 455 kr/person.

Boka matresan

Kontakta oss på arrangemang@langholmen.com eller ring 08-720 85 00.

Priserna är per person och exkl. moms. Minst antal 15 personer. Lagstadgad moms tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.