Julmarknad

Startar30 nov
Slutar 1 dec

Välkommen till Långholmens julmarknad med marknadsstånd, aktiviteter, godsaker att äta och dricka samt mycket julstämning! Vi har öppet under 1:a adventshelgen kl. 10-16.

För tredje året anordnar vi på Långholmen Hotell och Restaurang en egen julmarknad! Tidigare års julmarknader har blivit väldigt lyckad och nu laddar nu vi upp inför en på flera sätt bättre och större och upplevelse! I vår historiska miljö på Långholmens gamla fängelse ordnar vi med utställare, aktiviteter och café - allt inramat med stämningsfulla juldekorationer.

 

Besök Långholmens Julmarknad

Datum och tid: Kl. 10-16 lördagen den 30 november och söndagen den 1 december 2019.

Plats: Gamla fängelset på Långholmen. Långholmsmuren 20 är adressen. Julmarknaden hålls både utomhus och inomhus.

Marknadsstånd: Utvalda utställare visar upp sitt vackra och intressanta hantverk och produkter. Köp inredningsdetaljer, husgeråd, juldekorationer, julklappar, blomsterarrangemang, smycken, kläder, accessoarer, godsaker med mera!

Mat & Dryck:  Njut av gott tilltugg med julens smaker och varma och kalla drycker i vårt café eller besök Baren Finkan i byggnaden bredvid där lunch serveras. Boka gärna bord till julbordet på Långholmens Wärdshus.

Aktiviteter:
Årets aktiviteter är ej ännu bestämda.

Pris: Fri entré.

Varmt välkomna till Långholmens julmarknad!

 

Ät julbord i samband med julmarknaden

Maximera julkänslan redan vid första advent - kombinera julbord och julmarknad på samma ställe. Boka ert julbord i förväg - klicka på knappen nedan. Läs mer om Långholmens julbord

 

Utställare till julmarknaden

Anmälan till 2019-års julmarknad är nu öppen:
Fyll i intresseanmälan här

Vi återkommer till dig med besked om du vill boka en plats. Har du några frågor eller funderingar kan du kontakta oss i julmarknadsgruppen på julmarknad@langholmen.com.

 

Hitta till julmarknaden - visa karta på Google maps

Njut av Långholmens julbord samma helg

Sov över på Långholmens hotell innan, under eller efter julmarknaden