Aktiviteter

Aktiviteter, teambuilding, matresan, guidning m.m.

Upplev en mängd roliga och teambuildande aktiviteter där även mat och dryck ingår som en naturlig ingrediens. Aktiviteterna passar för såväl möhippan eller svensexan som företagsarrangemang. Flera av aktiviteterna, såsom Fångarna på Långholmen, har randiga förtecken.

 

Safe to visit

Trygga aktiviteter

Vi har förändrat och anpassat alla våra aktiviteter för att du och ditt sällskap ska känna er trygga och ha en riktigt kul stund tillsammans hos oss på Långholmen. Vi följer självklart aktuella riktlinjer och rekommendationer. Har ni speciella önskemål är vi lyhörda och skräddarsyr en passande lösning efter era önskemål.

Några av våra åtgärder är våra ökade hygienåtgärder, utplacerad hansprit vid aktiviteterna, platsanpassningar, ökat underhåll och rengöring, nya stationer där man inte är för nära eller delar på rekvisita, förändrade gruppstorlekar, striktare start- och sluttider. Självklart skall samtliga gäster och personal vara fullt friska för att få delta.  Mindre arrangemang kan genomföras i lämpliga lokaler med avstånd, större arrangemang görs utomhus.

Om vårt generella trygghetsarbete

Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen till den lugna ön mitt i Stockholm!

Telefon: 08-720 85 00
E-post: arrangemang@langholmen.com

 

Boka här

Fångarna på Långholmen

Klarar ni att ta er från Långholmen utan fil? Roligt, spännande och god mat därtill. Arrangemanget avslutas med en fängelsefest.

Rymningen

Följ med på ett spännande äventyr i underbar vacker miljö. Med hjälp av en fånge som suttit inne sen 1975 ska ni försöka rymma från Långholmen.

Matresan

Upplevelse som kombinerar goda aperitifer med dryck tillsammans med en historisk guidning på Långholmen.

Fångkampen

Lös klurigheter, följ instruktioner och kom överens om den bästa strategin. Samla så många fånglås som möjligt på tid!
Speciellt vill vi tacka vår ciceron i fängelset. Varför har inte alla museum så engagerade guider? Eva Woojärv

Grafikvandring

Nyfiken på grafik - hur går det till egentligen? Gör ett avbrott i konferensen och var med om ett oförglömligt möte på litografiska verkstaden på Långholmen.

Vinprovning

Söker du något mer än bara en middag? Låt vår sommelier ta er med på en välsmakande dryckesprovning.