Konferens

Naturnära konferenser, mitt i Stockholm

Hos oss blir din konferens i Stockholm aldrig långrandig. Långholmen Konferens är något för dig som efterlyser en annorlunda och historiskt intressant konferens. Långholmen har en gång varit fängelse men är numera en inspirerande och avkopplande miljö för din konferens som hjälper dig att släppa tankarna fria. I grön, skön natur i centrala Stockholm ligger Långholmen. Vi är dessutom Svanenmärkta!
Telefon: 08-720 85 00
E-post: konferens@langholmen.com

Dagkonferens

Spendera en dag på den gröna ön i Stockholm. Här kombinerar du nytta - konferera i våra trevliga mötesrum, med nöje - ät gott i vårt wärdshus och upplev vår historiska miljö.

Helpension

Bo på ett fängelse! Här har vi förändrat de forna fängelsecellerna till moderna, mysiga hotellrum. Långholmen ligger centralt i Stockholm men med öns härliga natur utanför dörren och det är lätt att glömma att man är mitt i stan.
Speciellt vill vi tacka vår ciceron i fängelset som med sin inlevelse och stora kunnande gjorde rundvandring till ett mycket roligt och intressant avbrott. Eva Woojärv

Tingssalen

Vår största sal högst upp i Kronohäktet, hotelldelen, med plats för upp till 80 personer.

Rudenschöld

Hyr Magdalenas våning, Långholmens "penthouse". Hissen tar dig direkt upp till detta mötesrum som dessutom har tre privata grupprum. Rymmer upp till 70 personer i biosittning.

Anckarsvärd

Fängelsearkitekten som gav forna sjukhussalen sitt namn. Här finns plats för upp till 60 personer.

Vinkällaren

Slut ögonen, fantisera, associera, känn efter. Från fönstren strilar ljuset ned i de mjukt dunkla källarvalven. Tar du 17 trappsteg upp igen och går ut genom dörren har du en vidunderlig sjöutsikt och närheten till vårt strandbad. Med plats för upp till 28 personer.

Bryggarsalen

Låt vackra takmålningen och ljuskronor från 16oo-talet rama in mötet. Rymmer upp till 25 personer.

Tellander

I den stränge direktör Tellanders forna bostad kan både hård diciplin råda och kreativiteten flöda. Mötesrum för upp till 25 personer.

Inspectoren

Lite större grupp- eller styrelserum där samtal kan föras bakom lyckta dörrar utan att "inspecterad". Upp till 12 personer.

Wollin

Wollin är ett trevligt styrelserum där samtalen sker kring det stora bordet. Upp till 9 personer.

Strömstedt

Ett vackert mötesrum- i minnet av Långholmen kanske mest kände fånge. För upp till 8 personer.

Buren

Ljust och mysigt rum högst upp på tredje våningen med utsikt över de forna rastgårdarna. Möblering för upp till 8 personer.

Skarprättaren

Effektivt mötesrum för de mindre "cellskapen". Sjöglimt över Mälaren och utsikt mot de gamla rastgårdarna från 1840.

Profossen

Morot eller piska? Rappa beslut eller diskussion? Ni bestämmer själva. Passar för upp till 8 personer.
God frukost, fantastisk firre till lunchen och gott eftermiddagskaffe med läckra konfektyrer Paul Lekman, Stockholms Stadsarkiv

Välsmakande mat och dryck

Vi välkomnar med kaffe, hembakt bröd, bullar och annat gott för att ni ska få en så bra start på dagen som möjligt. Lunch och middag serveras i vårt wärdshus. Våra duktiga kockar är lyhörda för dina önskemål. När vädret tillåter kan du avsluta din lunch eller middag med kaffe i vår wärdshuspark. Till eftermiddagskaffet serveras hembakta kakor, frukt och nyttig smoothie. I vår ombonade bar Finkan kan dagen med fördel avslutas med en After Work. Vi är Svanenmärkta och vårt wärdshussträvar efter att servera så mycket ekologiskt och närproducerat som möjligt.

Medlemmar i Svenska Möten

Svenska Möten består av mer än 100 utvalda mötesplatser i hela Sverige. Alla anläggningar är klassificerade, miljömedvetna och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.