Hotell

Fängslande boende mitt i Stockholm

Bo på ett fängelse! Vid Södermalm i Stockholm ligger den grönskande ön Långholmen. Här har vi förändrat ett gammalt fängelse till ett annorlunda, inbjudande och spännande hotell. Receptionen är öppen dygnet runt. Här hittar du också ett ”minicafé” och en liten shop. Vi har dessutom en mysig bar och ett riktigt bra wärdshus. 22/12-6/1 håller wärdshuset julstängt. De renoverade cellerna har all tänkbar komfort som platt-TV, kassaskåp, trådlöst bredband och inte att förglömma… en fängslande charm.
Telefon: 08-720 85 00
E-post: hotell@langholmen.com

Fantastisk miljö mitt i storstaden! Strand- och stadsnära! Magnus, Växjö

Museum

Långholmens museum ger dig en möjlighet att få veta mer om öns 250-åriga fängelsehistoria.

Julbord

På Långholmens Wärdshus serverar vi ett traditionellt, svenskt julbord. Vällagad julmat, gjord på fina råvaror, i mysig wärdshusmiljö mitt i Stockholm.

Afternoon Tea

Lördagstipset är Afternoon tea på wärdshuset. Klassiskt engelskt "tea" med goda tillbehör i en mysig wärdshusmiljö.

Upplev Stockholm

På Långholmen är det du själv som bestämmer tempot. Utanför hotellets entré finns ett härligt strandbad samt fina jogging- och promenadslingor i en vacker, rogivande parkmiljö. På andra sidan av Långholmsbron väntar Södermalm och resten av Stockholm med sitt rika utbud av shopping och nöjen i form av teatrar, biografer, gallerier och restauranger. Här tipsar vi om några ställen vi tycker bäst om i vår vackra stad och som måste upplevas.