Hotell

Fängslande boende mitt i Stockholm

Bo på ett fängelse! Vid Södermalm i Stockholm ligger den grönskande ön Långholmen. Här har vi förändrat ett gammalt fängelse till ett annorlunda, inbjudande och spännande hotell. Receptionen är öppen dygnet runt. Här hittar du också ett ”minicafé” och en liten shop. Vi har dessutom en mysig bar och ett riktigt bra wärdshus. De renoverade cellerna har all tänkbar komfort som platt-TV, kassaskåp, trådlöst bredband och inte att förglömma… en fängslande charm.
Telefon: 08-720 85 00
E-post: hotell@langholmen.com

Hotell med fängslande historia

Långholmen hotell ligger i det som från slutet av 1800-talet och fram till nedläggningen var Sveriges största fängelse med mer än 500 celler. Då fängelset lades ned 1975 öppnades öns stränder för promenader och en ny epok inleddes. De forna cellerna är idag renoverade och har en fängslande och spännande charm. Långholmen är ett 3-stjärnigt hotell och vi erbjuder billigt boende i centrala Stockholm, utan att tumma på bra kvalitet. P.S. Du får egen nyckel till din cell!

Bra att veta...

  • Frukosten serveras 07.00-09.30, vardagar
  • Frukosten serveras 07.30-10.00, helger och sommar
  • Incheckning från 15.00 och utcheckning 12.00
  • Rökfritt
  • Fritt trådlöst Internet
  • Fri parkering i mån av plats
  • Cirka 10 min. till Flygbussarna
Praktiskt boende centralt i Stockholm. Gratis parkering & nära till bad. Monika, Kristianstad

Museum

Långholmens museum ger dig en möjlighet att få veta mer om öns 250-åriga fängelsehistoria.

Brunch

Vår populära brunch serveras på söndagar. Boka in en härlig dag på Långholmen.

Afternoon Tea

Lördagstipset är Afternoon tea på wärdshuset. Klassiskt engelskt "tea" med goda tillbehör i en mysig wärdshusmiljö.

Söder Runt

Anmäl dig till till loppet "Söder Runt" ett varv runt Södermalm - lördagen den 13:e juni 2015 och bo på Långholmen hotell.

Allt för sjön

Båtmässan "Allt för sjön" går av stapeln i slutet av februari på Stockholmsmässan. Boka hotellrum på Långholmen.

Melodifestivalen

Finalen i Melodifestivalen hålls på Friends arena. Boka boende och hotellrum på Långholmen under festligheterna. Vi har fri parkering!

Upplev Stockholm

På Långholmen är det du själv som bestämmer tempot. Utanför hotellets entré finns ett härligt strandbad samt fina jogging- och promenadslingor i en vacker, rogivande parkmiljö. På andra sidan av Långholmsbron väntar Södermalm och resten av Stockholm med sitt rika utbud av shopping och nöjen i form av teatrar, biografer, gallerier och restauranger. Här tipsar vi om några ställen vi tycker bäst om i vår vackra stad och som måste upplevas.