Hotell

Fängslande boende mitt i Stockholm

Bo på ett fängelse! Vid Södermalm i Stockholm ligger den grönskande ön Långholmen. Här har vi förändrat ett gammalt fängelse till ett annorlunda, inbjudande och spännande hotell. Receptionen är öppen dygnet runt. Här hittar du också ett ”minicafé” och en liten shop. Vi har dessutom en mysig bar och ett riktigt bra wärdshus. De renoverade cellerna har all tänkbar komfort för en trivsam vistelse.
Telefon: 08-720 85 00
E-post: hotell@langholmen.com

Hotell med fängslande historia

Långholmen hotell ligger i det som från slutet av 1800-talet och fram till nedläggningen var Sveriges största fängelse med mer än 500 celler. Då fängelset lades ned 1975 öppnades öns stränder för promenader och en ny epok inleddes. De forna cellerna är idag renoverade och har en fängslande och spännande charm. Långholmen är ett 3-stjärnigt hotell och vi erbjuder billigt boende i centrala Stockholm, utan att tumma på bra kvalitet. P.S. Du får egen nyckel till din cell!

Bra att veta...

  • Frukosten serveras 07.00-09.30, vardagar
  • Frukosten serveras 07.30-10.00, helger och sommar
  • Incheckning från 15.00 och utcheckning 12.00
  • Rökfritt
  • Gratis trådlöst Internet
  • Fri parkering i mån av plats
  • Cirka 10 min. till Flygbussarna
A perfect hotel for a stay in Stockholm Dr. Christoph Mülleder, Austria

Showpaket

Boka vårt nöjespaket: Gå på Wallmans eller Golden Hits och bo på Långholmens fängslande hotell. Det blir en perfekt mix för en lyckat dygn i Stockholm.

Upplev Stockholm

På Långholmen är det du själv som bestämmer tempot. Utanför hotellets entré finns ett härligt strandbad samt fina jogging- och promenadslingor i en vacker, rogivande parkmiljö.

Stamgästprogram

Återfallskortet är Långholmen Hotells stamgästprogram för trogna Långholmare. Det finns tre nivåer på kortet.