Dagkonferens

Boka här

Spendera en dag på den gröna ön i Stockholm. Här kombinerar du nytta – konferera i våra trevliga mötesrum, med nöje – ät gott i vårt wärdshus och upplev vår historiska miljö.

Konferera en dag på Långholmen

Vi hjälper er att lyckas med er nästa konferens. Vi anpassar lokal, mat, service och aktiviteter utifrån era behov så att ni får det mesta ur dagen. I konferensbokningen ingår alltid tekniksupport, trådlöst internet samt mineralvatten/källvatten.

Populärt val av mat under dagen:

  • Förmiddagskaffe med smörgåsbuffé och hembakat
  • Lunch med varmrätt, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe
  • Eftermiddagskaffe med hembakat, smoothie och frukt

 

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-720 85 00, maila konferens@langholmen.com eller fylla i vårt formulär för konferensförfrågan.

Klimatsmart

Vi vill göra det lättare för er som vill äta klimatsmart. För de gäster som önskar serverar vi en klimatsmart meny, säg bara till så ordnar vi!

Kaffet

Vi vill att det ska det finnas något för alla på vårt konferenskaffe. Självklart kommer det dukas upp nybakade kanellängder, croissanter och hembakade kakor och pajer. Dessutom finns det mer hälsosamma godsaker som avocado, nötsmör, paprikaröror, groddar, grovt bröd och hembakat fröknäcke. På eftermiddagen blir det smoothies, nyttiga bars, fruktsallad, rawfoodbollar m.m. Nyttigt och gott!

Du som konfererar på Långholmen kan dricka kaffe med gott samvete. Vårt kaffe är märkt både med KRAV och Fairtrade vilket innebär att kaffet har odlats och producerats med omsorg om både miljön och de som arbetar i produktionen.