Grillkväll med musik

Startar10 aug
Slutar24 aug

Njut av mat och livemusik i vår härliga Wärdshuspark under tre fredagskvällar i augusti.

Långholmens grillkvällar är slut för denna säsong. Informationen nedan gällde för 2018 och kan komma att ändras inför nästa tillfälle.

För tredje året i rad fortsätter vi med våra populära musik och grillkvällar. I Långholmens Wärdshuspark ordnar vi med en härlig grillbuffé samtidigt som vi låter en artist eller band stå för underhållningen. Grillkvällarna arrangeras fredagar i juni och augusti 2018. Vi tänder grillen kl. 17. Det går ej att boka bord utomhus. Varmt välkommen!

Maten

Grillad fisk, merguez, lågtempererad fläskkarré eller biff. Smaskiga tillbehör som grillade grönsaker, caesarsallad, grönsallad, potatissallader, rostad potatis, rostade rotfrukter med fetaost, chiliyoghurt, BBQ sås, mangosalsa, bönsallad, tomatsallad, kryddsmör, bröd. Med reservation för ändringar.

Pris 315:-/person
exkl. dryck. och dessert

För den sötsugne serverar vi goda desserter för 115:-.

Musiken

Följande artister och band gästar våra grillkvällar. Ett band/artist per kväll.

  • Monochrome - Ett litet band med många möjligheter som spelar allt från la bamba till highway to hell.  Lyssna
  • Wilson  - Coverbandet som bjuder på en härlig repertoar med pop och soul-låtar från 60-talet och framåt. Det blir svängigt och dansant med många peppiga låtar man känner igen, blandat med några nya favoriter. Lyssna
  • Nova Becc  - Hon har en egen ton som biter tag, och sjunger sina texter med både humor och vemod till lockande beats och starka melodier. En äkta energi med stor röst. Lyssna