Festvåning

Boka här

Vi hjälper dig att arrangera din nästa fest i Stockholm. Vi erbjuder utmärkt mat, god service och vår vackra festvåning.

Tillsammans med den vällagade maten, den goda drycken, den vackra herrgårdsmiljön samt vår kunniga personal vågar vi lova att vi kan infria dina drömmar om en trevlig fest. Vår festvåning lämpar sig lika bra för företagsarrangemang som för privat firande, exempelvis 50-årsfirande.

Varför inte avnjuta fördrinken i något av de ombonade rummen i anslutning till festvåningen. Eller när vädergudarna tillåter i Wärdshusparken med Långholmens grönska som inramning. Låt samtidigt den spännande historiska miljön, i hjärtat av Stockholm, bli pricken över i och gör en djupdykning ned i seklerna tillsammans med en av våra guider. Vi kan även ordna med band, trubadurer, dans m.m. Allt för att ni ska få en lyckad fest.

Långholmens Festvåning kan ta upp till 90 gäster, dukat för åtta personer per bord. Vid E-bordsdukning har vi plats för 64 sittande gäster. Observera att 50 gäster är minimum för bokning av denna festlokal.

 

Prisidé 

Varje fest är unik men för att du ska få hjälp i din planering så visar vi här några exempel på populära val av mat och dryck.

  • 3-rättersmeny från 520 kr/person
  • Långholmsbuffé för 495 kr/person
  • 1 glas välkomstdryck 90 kr
  • 2 glas vin/öl 170 kr/person

 

I alla våra kuvertpriser så ingår lokalhyra fram till 01.00, personal, dukning, musikutrustning samt städning. Priserna ovan anges inkl. moms.

Mot extra kostnad kan lokalen hyras fram till kl 03.00. Önskas större sällskapsytor finns möjlighet att hyra extra lokaler utöver Festvåningen. Efter middagen ordnar vi gärna en bar och hjälper er att boka coverband, DJ eller annan underhållning.

 

Festvåningsmeny

Med vår festvåningsmeny kan du kombinera ihop våra utvalda ätter så att menyn passar just ditt sällskap. Detta är endast förslag och vi diskuterar gärna era önskemål kring mat och dryck.

Se förslag på festvåningsmenyn

 

Historik

Vår klassiska festvåning har anor från 1600-talet och ligger i den slottsliknande malmgård som mästerbryggaren Jochum Ahlstedt lät bygga för sig och sin familj. Tidens smakfulla överdåd går idag igen i kristallkronorna, de stora fönstren och de varma, ljusa tonerna. Herrgårdsstil präglar än idag hela byggnaden och festvåningen är vårt kanske vackraste rum, som gjord för den perfekta festen.

 

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss för frågor, visning och bokning.

Telefon: 08-720 85 50
E-post: restaurang@langholmen.com