Afternoon Tea

Bordsbokning för afternoon tea
Välkommen till vårt Afternoon Tea

Långholmens Afternoon Tea återkommer under hösten 2018. Tips för att få en mysig lördag - kom till oss och njut av ett klassiskt Afternoon Tea. På vår buffé serverar vi olika sorters snittar, fina bakverk och scones. Lemon curd, rört smör, färskost och Långholmens egna marmelader är givna tillbehör. Kaffe eller te ingår. Varför inte börja det hela lite festligt med ett glas mousserande.

Vi har två sittningar, kl. 13.00-14.30 och kl. 15.30-17.00.

Pris 260:-

 

Presentkort

Afternoon tea - for two? En garanterad uppskattad present till vännen, svärmor eller kompisarna. Gå in och beställ ett presentkort via vår webshop.

Meny

Scones, muffins, marmelad, vispat smör, färskost, lemon curd, småkakor, snittar och bakverk och tre sorters lösviktste.

Grünewalds Blandning

Vårt hemblandade Långholmste med smak av hallon, rabarber och bergamott. Det går även bra att köpa med sig en påse hem för framtida testunder. En Långholmshistoria till din kopp te... I maj 1926 satt konstnären Isaac Grünewald en månad på Långholmen. Grünewald råkade i slagsmål med en konduktör på Kungälvs station och efter ett antal rättegångar dömdes Grünewald för våld mot tjänsteman. Under sin tid i fängelset skildrade Grünewald miljön med sin pensel varav en av dessa målningar pryder denna tepåse.

Darjeeling

Darjeelingte, ett ljust svart te anses ha en mycket utsökt smak och kallas ibland ”teernas champagne”. Blommigt och örtigt i smaken.

Grönt te

Grönt te består av ooxiderade teblad. Smaken är mer mer vegetabilisk som kan föra tankarna till hö, och gräs. Innehåller nyttiga antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Långholmshonung

Vi säljer honung från en biodlare här på Långholmen. Honung gjord av lokala Långholmsbin. Mer närodlat än så här blir det inte!