Påsklov i Stockholm

Startar21 mar
Slutar 2 apr

Stockholmspåsk – trevligt, gott och kul!

Fira påsken och påsklov på Långholmen i Stockholm. Kom till oss och bo skönt och ät gott. Vi bjuder alla barn på påskgodis och randig fångmössa. Gratis inträde till vårt museum ingår också! Här kommer några tips på vad Stockholm har att erbjuda under påsken:

Polismuseet

Vad: Polismuseet har roliga aktiviteter för hela familjen. Här hittar du all information om aktiviteter för barn och unga. Vår barnutställning är väldigt uppskattad av alla små minipoliser. Under påsklovet så arrangeras dessutom visningen "Fallet - en kriminalgåta för minipoliser".

När: 28/3-3/4-28/3

Var: Polismuseet

Skansen

Vad: Kom och påskpyssla, måla dig till påskkärring, upplev en äkta påskmarknad. Skansen har vana i att underhålla lovlediga barn. Måla dig till påskkärring, påskpyssla, lär dig hur påsk firades förr i tiden, gå på cirkus eller tävla i äggpickning. Ja, här finns allt - och lite till!

När: Här är Skansens Påskprogram

Var: Skansen

Junibacken

Vad: Lagom till påsk har Junibackens föreställning "Vem hämtar vem" premiär.  Andra sagor finns också att uppleva bl. a. Gittan och älgbrorsorna och Hur gick det sen med Mumintrollen.

När: Tis-sön (öppet även 21/3 & 28/3), kl. 10-17.

Var: Junibacken