Boule i rastgården

Spela boule i Stockholm på ett nytt sätt. I vår rastgård från 1800-talet där fångarna tidigare fick en nypa frisk luft kan ni nu spela boule, umgås och ta något gott att äta och dricka.

  Historiskt

  Annorlunda

  Mat & dryck

Boule i Rastgården

Boule på vårt sätt

Boule i Kronohäktet på Långholmen spelas på en annorlunda plats. I vår nyrenoverade rastgård från 1800-talet så spelar ni på en egen gårdsplan (”tårtbit”) med vackert putsade stenmurar på sidorna och himlen som tak. Boule på vårt sätt.

Priser

Boule 80 minuter: 80 kr/person (40 kr / barn under 13 år)
Boule & wrap-paket: 150 kr
Boule & räksmörgåspaket: 250 kr
Gruppbokningar: Kontakta oss

Paket med mat måste förbokas, ring eller maila oss. I paketet ingår bana, bouleklot och entré till fängelsemuseet. Minst 2 personer per bokning/bana.

Banorna går att boka kl. 11 – 20 alla dagar i veckan. Vi har 2 boulebanor. Banorna är formade som en cirka 10 meter avlång triangel med utkastplatsen i spetsen.

Räksmörgås på Långholmen

Mat & Dryck

I anslutning till boulebanorna har vi hängutrymmen med sittplatser samt Långholmens hotellcafé. Där kan ni beställa kalla och varma drycker, även öl och vin. I hotellcaféet finns även snacks, fika och lättare mat. Om ni förbokar ett matpaket så lagas denna från grunden i vårt Wärdshus.

Långholmens Wärdshus och Wärdshuspark hittar ni i byggnaden bredvid om ni önskar ett större matutbud. Se menyer & boka bord

BOKA BOULE

Ni kan boka direkt på nätet. Drop-in går också bra men ring gärna innan. Om du vill boka för större sällskap ta gärna kontakt med oss.
Telefon: 08-720 85 00    Mail: info@langholmen.com

Se även:

Top image

Bar, Park & Café

Besök Wärdshusparken, hotellets café eller baren Finkan.

LÄS MER
Top image

Wärdshus

Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition.

LÄS MER & BOKA
Top image

Museum

Lär dig mer om öns historia i vårt fängelsemuseum.

LÄS MER