Boule i rastgården

Spela boule i Stockholm på ett nytt sätt. I vår rastgård från 1800-talet där fångarna tidigare fick en nypa frisk luft kan ni nu spela boule, umgås och ta något gott att äta och dricka.

  Historiskt

  Annorlunda

  Mat & dryck

Boule i Rastgården

Boulepremiär 7 maj

Boule i Kronohäktet på Långholmen spelas på en annorlunda plats. I vår nyrenoverade rastgård från 1800-talet så spelar ni på en egen gårdsplan (”tårtbit”) med vackert putsade stenmurar på sidorna och himlen som tak. Boule på vårt sätt.

Priser

Boule 80 minuter: 80 kr/person (40 kr / barn under 13 år)
Boule & wrap-paket: 150 kr
Boule & räksmörgåspaket: 250 kr

Paket med mat måste förbokas, ring eller maila oss. I paketet ingår bana, bouleklot och entré till fängelsemuseet. Minst 2 personer per bokning/bana.

Banorna går att boka kl. 11 – 20 alla dagar i veckan. Vi har 2 boulebanor. Banorna är formade som en cirka 10 meter avlång triangel med utkastplatsen i spetsen.

Räksmörgås på Långholmen

Mat & Dryck

I anslutning till boulebanorna har vi hängutrymmen med sittplatser samt Långholmens hotellcafé. Där kan ni beställa kalla och varma drycker, även öl och vin. I hotellcaféet finns även snacks, fika och lättare mat. Om ni förbokar ett matpaket så lagas denna från grunden i vårt Wärdshus.

Bokning av boule kl. 20: Utifrån rådande regler serverar vi ej alkohol efter kl. 20. Bokar ni boulebanan kl. 20 föreslår vi att ni äter och dricker innan ni spelar.

Långholmens Wärdshus och Wärdshuspark hittar ni i byggnaden bredvid om ni önskar ett större matutbud. Se menyer & boka bord

BOKA BOULE

Ni kan boka direkt på nätet. Drop-in går också bra men ring gärna innan. Om du vill boka för större sällskap ta gärna kontakt med oss.
Telefon: 08-720 85 00    Mail: info@langholmen.com

Se även:

Top image

Bar, Park & Café

Besök Wärdshusparken, hotellets café eller baren Finkan.

LÄS MER
Top image

Wärdshus

Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition.

LÄS MER & BOKA
Top image

Museum

Lär dig mer om öns historia i vårt fängelsemuseum.

LÄS MER