Vi söker en kock!

Vi erbjuder dig en trygg och engagerande arbetsplats med kollegor som stöttar varandra för att leverera så bra resultat som möjligt för våra kunder!

Vi söker en kunnig kock till vårt härliga köksteam på Långholmens Wärdshus! Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som stöttar varandra.

Långholmen Hotell & Restaurang ligger på ön Långholmen nära Hornstull i Stockholm. Du kommer arbeta i historiska byggnader där öns vackra parkområden börjar utanför entrédörren och Mälarens vatten ligger ett stenkast bort.

Vi söker dig med minst 6 års yrkeserfarenhet som gillar att jobba tillsammans med andra och som självklart har ett stort intresse av att laga god mat!

Vår mat utgår från svensk mattradition och vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med bra svenska råvaror. Wärdshuset har plats för cirka 250 gäster och serverar lunch, middag, helgbrunch och följer årets händelser med exempelvis julbord, Mårten gås, påskbord och grillkvällar. Vi har också en festvåning för större sällskap.

Hållbarhetsfrågor har länge genomsyrat vår verksamhet. Bland annat var vi den första restaurangen på Södermalm som blev miljömärkta med Svanen och vi ingår i nätverket Hållbara Restauranger. På anläggningen finns även hotell, vandrarhem, konferens och arrangemang. En unik arbetsplats med spännande historia och familjär stämning!

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval av kandidater löpande.

Skicka din arbetsansökan med personligt brev och CV via e-post jobb@langholmen.com och skriv Kock i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta köksmästare Fredrik Syding på 070 748 45 25.

 

Om företaget

Långholmens Wärdshus är en del av Långholmen Hotell & Restaurang AB som är ett privatägt bolag som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet i det gamla Kronohäktet på Långholmen i Stockholm.

Fängelseverksamheten bedrevs fram till 1975 och det är i det gamla spinnhuset som Långholmens Wärdshus huserar idag. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 90 sittande gäster och en uppskattad uteservering sommartid. Vårt Wärdshus bjuder på modern svensk husmanskost med fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi arbetar aktivit med vårt hållarbetshetsarbete och anläggningen är miljömärkt med Svanen.

Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också á la carte gäster till både lunch och middag. På helger njuter Stockholmare av vår populära brunch och i festvåning arrangeras fester, bröllop och event. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer och även våra uppskattade arrangemang såsom ”Fångarna på Långholmen”.

I anslutning till Wärdshuset ligger vår bar Finkan som är perfekt för en after work. Under sommarhalvåret arrangerar vi återkommande grillkvällar i vår Wärdshuspark. Och under juletider är vårt hemlagade traditionella julbord höjdpunkten i vår verksamhet.

 

 

Wärdshushets kök

Just nu söker vi flera nya medarbetare! Välj den tjänst du vill läsa mer om:

 

HÖR AV DIG

Generella intresseanmälningar eller frågor tar vi gärna emot via mail.
Mail: jobb@langholmen.com

14 + 10 =

Vi söker flera kollegor!

Välj tjänst du vill läsa mer om:

Kronohäktet Emblem
Kronohäktet Emblem
STF logo
Betyg Hotels
Top image

Jobba hos oss

Intresserad av en karriär hos oss? Här visas vilka tjänster vi söker.

LÄS MER
Top image

Om oss

Information om bolaget Långholmen Hotell & Konferens.

LÄS MER
Top image

Hitta & Kontakt

Hitta till Långholmen eller kontakta oss på flera olika sätt.

LÄS MER