Spionteater 3 september 2021

Teaterföreställningen ”Jag var mer neutral än Sverige” om storspionen Stig Wennerström. Medryckande teater och god middag på Långholmen.

795kr

Nollställ

Beskrivning

Jag var mer neutral en Sverige är en monolog skriven av Klaus Fischer och spelad av skådespelaren Anders Ahlbom Rosendahl. I pjäsen får vi höra Stig Wennerströms berättelse om varför han blev spion för sovjetunionen och sålde ut hela det svenska försvaret under kalla kriget. Och varför han var ”mer neutral än Sverige”. Pjäsen är en fri tolkning av Stig Wennerströms liv och gärning men bygger på ett gediget faktamaterial. I samband med föreställningen ingår en tvårättersmeny på Långholmens Wärdshus. Ett besök på Långholmens fängelsemuseum och kort guidning om fängelset historia ingår också. Föreställningen spelas i Tingssalen i gamla Kronohäktets lokaler.

Teaterbiljetterna ger dig en helhetsupplevelse på Långholmen under en kväll. I paketet ingår:

  • En kort guidning om Långholmens 250-åriga historia och en introduktion om spionen Stig Wennerström.
  • Tvårättersmeny på Långholmens Wärdshus (Dryck ingår ej)
  • Föreställning med Anders Ahlbom Rosendahl, cirka 75 minuter lång.
  • Besök på egen hand på Långholmens fängelsemuseum.

Tider: Vid köp av biljett välj först om ni vill äta middagen innan teatern kl. 17 eller efter teatern kl. 20:30. Klockan 18:30 är det samling i baren Finkan (i Wärdshuset) inför föreställningen. Gatuadressen är Alstaviksvägen 17.

Digital biljett: Vid slutfört köp levereras en orderbekräftelse till din e-postadress. Det mailet är även din biljett till teaterföreställningen. I och med att biljetterna levereras digitalt så är är inte någon fraktavgift om du endast köper teaterbiljetter i webbutiken.

Villkor: Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning är genomförd är du som kund bunden till ditt köp och det går ej att ångra köpet. Förlorad biljett ersätts ej. Läs köpvillkor

Artikelnr: 6-2109030 Kategori: