Höstlov i Stockholm

Boka här
Startar28 okt
Slutar 1 nov

Kom till Stockholm med familjen under höstlovet, bo i de gamla cellerna och känn mystiken i väggarna.

Spendera höstlovet i Stockholm. Här finns många spännande aktiviteter att ta del av för både stora och små. Stockholm har mycket aktiviteter under höstlovet att erbjuda!

Bo hos oss på Långholmen

Prisexempel två vuxna, två barn: 900:- för medlemmar i STF och 1100:- för icke medlemmar. Rummet bokas till det bästa priset för dagen vid bokningstillfället. Gäller endast vid bokning via telefon eller vår hemsida 24/10-2/11. Rummen har dusch, WC, TV och gratis WiFi

Höstlovsaktiviteter i Stockholm

Här är lite roliga och spännande saker som vi vill tipsa om.

Tekniska museet

Lagom till årets höstlov öppnar Tekniska Museet sin nya utställning "Digital Revolution". På deras hemsida beskriver de utställningen så här: "Här bjuds besökaren på en kaskad av ljud, ljus, projektioner, laserskulpturer, dataspel och avancerad filmproduktion där hela familjen kan utforska och skapa tillsammans. " Låter det inte spännande? Som vanligt är museets vanlig utställningar också öppna.

SKANSEN

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum och har öppet dagligen året runt. Här finns det både djur och kultur i en fantastisk miljö.

Medelhavsmuseet

Medelhavsmuseet på Fredsgatan 2 har en utställning om medelhavsmonster under höstlovet. Hör om onda, elaka och livsfarliga varelser. Förvandla dig till ett monster eller skapa ett eget tillsammans med våra pedagoger.