Träningshelg på Långholmen

Vårens träningshelger 10-12 mars och 29 april-1 maj.
Tips: Ge bort ett presentkort på träningshelg!
Beställs i vår webshop

En fängslande träningshelg i Stockholm

2017 kommer Långholmen att arrangera två fängslande träningshelger i Stockholm 10-12 mars samt 29 april-1 maj. Det är stort fokus på träning, hälsa och att må bra men det betyder inte att man behöver avstå från att njuta av det goda i livet utan att hitta en bra balans som passar dig! Kom till oss en helg och umgås, träna, och njut av god mat och kanske ett gott vin på kvällen. Våra måltider är sammansatta med stor tanke på ekologiska och närproducerade råvaror. Helgen riktar sig till både dig som vill komma igång och till dig som redan är igång. Inskrivningen är på startdagen från kl. 15.00 och vi släpper ut dig i friheten efter två dagar, full med inspiration och träningsglädje. Bor gör ni i våra tvåbäddsceller, ett mysigt rum med dusch, WC och våningssäng.

I priset ingår:

* Logi inkl. frukost i två nätter i delad tvåbäddscell.
* Lunch och hälsofika
* Två middagar
* Löpteknik
* Löpning
* Fyspass i naturen
* Zumba
* Yoga
* "Fråga tränarna" om träning, mål, skador och motivation
...dessutom en guidad tur, endorfiner, mycket skratt,
trevligt sällskap och en goodiebag.

Vi samarbetar med Naturfys & Adidas.

Styrketräning & löpning - Daniel Wiberg

Daniel är gruppträningsinstruktör och löpcoach och har startat Naturfys tillsammans med Anna. ”Vi på Naturfys gillar frisk luft så i princip all vår träning sker utomhus. Året runt. Många av oss har ett stillasittande jobb inomhus och mår så mycket bättre av att komma ut och träna tillsammans.” Daniel kommer att hålla i styrketräning och löpträningen. Under "Fråga tränarna" kommer Daniel vägleda och ge tips om löpning, hur man kan lägga upp sin träning och sätta upp realistiska mål.

Styrketräning & löpning - Anna Rüberg

Anna är legitimerad fysioterapeut och har startat Naturfys tillsammans med Daniel. ”Piggare, gladare, starkare, rörligare? Genom att träna utomhus lägger du till ytterligare faktorer som ökar endorfinpåslaget; luft, sällskap och dagsljus.” Anna kommer att hålla i styrketräning och löpträning under Långholmens träningsweekend. Under "fråga tränarna" kommer Anna att svara på frågor om styrketräning, rörlighet och hur man kan lägga upp sin träning och sätta upp realistiska mål. Även frågor om skadeförbyggande träning och vad man bör tänka på.

Zumba och yoga - Gloria Tapia

Gloria är den sprudlande zumba- och yogainstruktören under Långholmens träningsweekend. För Gloria är zumba den ultimata träningsformen; ”Det är enkla och roliga koreografier och innan du ens fattar det själv står du och svänger dina höfter och känner glädjen i att röra dig till musik som är gjord för dans!”

Pris: 2995:-/person för hela helgen. (Enkelrumstillägg 920:-)

Datum: 10-12/3 samt 29/4-1/5.

Bokas på telefon 08-7208500 eller hotell@langholmen.com