Aktiviteter

Aktiviteter, brunch, guidning, vinprovning m.m.

Upplev en mängd roliga och teambuildande aktiviteter där även mat och dryck ingår som en naturlig ingrediens. Aktiviteterna passar för såväl möhippan eller svensexan som företagsarrangemang. Flera av aktiviteterna, såsom Fångarna på Långholmen, har randiga förtecken. Titta gärna på våra helgtips för en innehållsrik weekend.

Fångarna på Långholmen

Klarar ni att ta er från Långholmen utan fil? Roligt, spännande och god mat därtill. Arrangemanget avslutas med en fängelsefest.

Grillkväll

Välkomna till vår mysiga wärdshuspark på grillkväll. I augusti kör vi igång igen, både 8/8 & 15/8.

Hälsosammare möte

Nyttiga möten ger mer energi! Med härlig natur som inbjuder till motion och promenader mellan konferenspassen och specialkomponerade måltider erbjuder vi våra gäster att boka hälsosammare möten.

Fängslande guidning

Ett utmärkt sätt att lära sig mer om Långholmens historia, eller för att få en välbehövlig paus från konferensen, är att gå en guidad visning. Under sommaren har vi öppna guidningar på söndagar kl. 14.00 med start 6/7 och fram till 17/8.

Rymningen

Följ med på ett spännande äventyr i underbar vacker miljö. Med hjälp av en fånge som suttit inne sen 1975 ska ni försöka rymma från Långholmen.

Fångkampen

Vill ni ha en bensträckare under konferensen. Kan ni följa instruktioner, lösa klurigheter och komma överens om en bra strategi?

Hugga huvudet av ondskan

Spännande teater och trevlig middag. Långholmsteatern presenterar monologen "Hugga huvudet av ondskan". Nya datum släppta!

Museum

Långholmens museum ger dig en möjlighet att få veta mer om öns 250-åriga fängelsehistoria. Under sommaren har vi öppna guidningar på söndagar kl. 14.00 med start 6/7 och fram till 17/8.

Sovmorgon

Avsluta veckan med att skämma bort dig själv och ta en sovmorgon och njut av vår brunch.
Speciellt vill vi tacka vår ciceron i fängelset. Varför har inte alla museum så engagerade guider? Eva Woojärv