Aktiviteter

Aktiviteter, brunch, guidning, vinprovning m.m.

Upplev en mängd roliga och teambuildande aktiviteter där även mat och dryck ingår som en naturlig ingrediens. Aktiviteterna passar för såväl möhippan eller svensexan som företagsarrangemang. Flera av aktiviteterna, såsom Fångarna på Långholmen, har randiga förtecken. Titta gärna på våra helgtips för en innehållsrik weekend.

Träningshelg på Långholmen

Kom och träna med oss på vår gröna ö. Njut av god och nyttig mat, "fråga tränarna" och trevligt sällskap. En perfekt helg helt enkelt! Vårens träningshelger 10-12 mars och 29 maj - 1 april.

Fångarna på Långholmen

Klarar ni att ta er från Långholmen utan fil? Roligt, spännande och god mat därtill. Arrangemanget avslutas med en fängelsefest.

Rymningen

Följ med på ett spännande äventyr i underbar vacker miljö. Med hjälp av en fånge som suttit inne sen 1975 ska ni försöka rymma från Långholmen.

Hugga huvudet av ondskan

Spännande teater och trevlig middag. Långholmsteatern presenterar monologen "Hugga huvudet av ondskan". Nya datum släppta för 2017!

Fängslande guidning

Ett utmärkt sätt att lära sig mer om Långholmens historia, eller för att få en välbehövlig paus från konferensen, är att gå en guidad visning.

Matresan

En kulinarisk resa i tiden. Ni förflyttar er, med hjälp av en berättare, i miljöer från tre olika sekler.

Vinprovning

Söker du något mer än bara en middag? Låt vår sommelier ta er med på en välsmakande dryckesprovning.

Fångkampen

Vill ni ha en bensträckare under konferensen. Kan ni följa instruktioner, lösa klurigheter och komma överens om en bra strategi?

Grafikvandring

Nyfiken på grafik - hur går det till egentligen? Gör ett avbrott i konferensen och var med om ett oförglömligt möte på litografiska verkstaden på Långholmen.

Museum

Långholmens museum ger dig en möjlighet att få veta mer om öns 250-åriga fängelsehistoria.
Speciellt vill vi tacka vår ciceron i fängelset. Varför har inte alla museum så engagerade guider? Eva Woojärv