Aktiviteter

Aktiviteter, brunch, guidning, vinprovning m.m.

Upplev en mängd roliga och teambuildande aktiviteter där även mat och dryck ingår som en naturlig ingrediens. Aktiviteterna passar för såväl möhippan eller svensexan som företagsarrangemang. Flera av aktiviteterna, såsom Fångarna på Långholmen, har randiga förtecken. Titta gärna på våra helgtips för en innehållsrik weekend.

Grafikvandring

Nyfiken på grafik - hur går det till egentligen? Gör ett avbrott i konferensen och var med om ett oförglömligt möte på litografiska verkstaden på Långholmen.

Grillkväll

Välkomna till vår mysiga wärdshuspark på grillkväll. Innan sommaren så tänder vi grillarna 29/5, 5/6 och 12/6.

Påskmeny

Fira påsken på restaurang i år, boka bord på Långholmens Wärdshus. I år infaller påsken i början av april och vi serverar en härlig påskmeny.

Påsklov i Stockholm

Fira påsken i Stockholm, bo på stadens mest fängslande vandrarhem. Vi bjuder på fri entré till museet och barnen på påskpresenter.

Fångarna på Långholmen

Klarar ni att ta er från Långholmen utan fil? Roligt, spännande och god mat därtill. Arrangemanget avslutas med en fängelsefest.

Matresan

En kulinarisk resa i tiden. Ni förflyttar er, med hjälp av en berättare, i miljöer från tre olika sekler.

Hugga huvudet av ondskan

Spännande teater och trevlig middag. Långholmsteatern presenterar monologen "Hugga huvudet av ondskan". Nya datum släppta!

Hälsosammare möte

Nyttiga möten ger mer energi! Med härlig natur som inbjuder till motion och promenader mellan konferenspassen och specialkomponerade måltider erbjuder vi våra gäster att boka hälsosammare möten.

Kärlekscell

Vill du fängsla din käraste så överraska med en romantisk helg på Långholmen.

Rymningen

Följ med på ett spännande äventyr i underbar vacker miljö. Med hjälp av en fånge som suttit inne sen 1975 ska ni försöka rymma från Långholmen.

Fängslande guidning

Ett utmärkt sätt att lära sig mer om Långholmens historia, eller för att få en välbehövlig paus från konferensen, är att gå en guidad visning.
Speciellt vill vi tacka vår ciceron i fängelset. Varför har inte alla museum så engagerade guider? Eva Woojärv