Aktiviteter

Aktiviteter, brunch, guidning, vinprovning m.m.

Upplev en mängd roliga och teambuildande aktiviteter där även mat och dryck ingår som en naturlig ingrediens. Aktiviteterna passar för såväl möhippan eller svensexan som företagsarrangemang. Flera av aktiviteterna, såsom Fångarna på Långholmen, har randiga förtecken. Titta gärna på våra helgtips för en innehållsrik weekend.

Fångarna på Långholmen

Klarar ni att ta er från Långholmen utan fil? Roligt, spännande och god mat därtill. Arrangemanget avslutas med en fängelsefest.

Påskmeny

Fira påsken på restaurang i år, boka bord på Långholmens Wärdshus. I år infaller påsken i april och vi serverar en vårig påskmeny.

Påskerbjudande

Fira påsken i Stockholm, bo på stadens mest fängslande vandrarhem. Vi bjuder på fri entré till museet och barnen på påskpresenter.

Hälsosammare möte

Nyttiga möten ger mer energi! Med härlig natur som inbjuder till motion och promenader mellan konferenspassen och specialkomponerade måltider erbjuder vi våra gäster att boka hälsosammare möten.

Vårsalong

Söndagstipset: Vårsalong på Långholmen med brunch på wärdshuset och konstrunda på Lumphe Litografiska.

Fängslande erbjudande

Börja våren med en rolig, spännande och välsmakande aktivitet för dig och dina kollegor. Vi bjuder på var tionde "fånge" när du bokar kick-off eller aktivitet i samband med din konferens hos oss.

Matresan

En kulinarisk resa i tiden. Ni förflyttar er, med hjälp av en berättare, i miljöer från tre olika sekler.

Kärlekscell

Vill du fängsla din käraste så överraska med en romantisk helg på Långholmen.

Brunch

Vår populära brunch serveras på söndagar. Boka in en härlig dag på Långholmen. Passa på att njuta av vår vackra natur med en promenad runt ön för att sedan komma in i wärdshuset till vår brunchbuffé.

Rymningen

Följ med på ett spännande äventyr i underbar vacker miljö. Med hjälp av en fånge som suttit inne sen 1975 ska ni försöka rymma från Långholmen.

Fängslande guidning

Ett utmärkt sätt att lära sig mer om Långholmens historia, eller för att få en välbehövlig paus från konferensen, är att gå en guidad visning.

Fångkampen

Vill ni ha en bensträckare under konferensen. Kan ni följa instruktioner, lösa klurigheter och komma överens om en bra strategi?
Speciellt vill vi tacka vår ciceron i fängelset. Varför har inte alla museum så engagerade guider? Eva Woojärv