Aktiviteter

Aktiviteter, brunch, guidning, vinprovning m.m.

Upplev en mängd roliga och teambuildande aktiviteter där även mat och dryck ingår som en naturlig ingrediens. Aktiviteterna passar för såväl möhippan eller svensexan som företagsarrangemang. Flera av aktiviteterna, såsom Fångarna på Långholmen, har randiga förtecken. Titta gärna på våra helgtips för en innehållsrik weekend.

Afternoon Tea

Lördagstipset är Afternoon tea på wärdshuset. Klassiskt engelskt "tea" med goda tillbehör i en mysig wärdshusmiljö. Serveras från 10/1.

Brunch

Vår populära brunch serveras på söndagar. Boka in en härlig dag på Långholmen. Serveras från 11/1.

Julbord

På Långholmens Wärdshus serverar vi ett traditionellt, svenskt julbord. Vällagad julmat, gjord på fina råvaror, i mysig wärdshusmiljö mitt i Stockholm.

Sportlovspaket

Passa på att boka in hela familjen på sportlov på Långholmen redan nu.

Hälsosammare möte

Nyttiga möten ger mer energi! Med härlig natur som inbjuder till motion och promenader mellan konferenspassen och specialkomponerade måltider erbjuder vi våra gäster att boka hälsosammare möten.

Julkonferens

Mellan 21/11-21/12 får alla helpensionsgäster som vill, uppgradera sin middag till julbord, utan extra kostnad.

Fångarna på Långholmen

Klarar ni att ta er från Långholmen utan fil? Roligt, spännande och god mat därtill. Arrangemanget avslutas med en fängelsefest.

Nyhet: Grafikvandring

Nyfiken på grafik - hur går det till egentligen? Gör ett avbrott i konferensen och var med om ett oförglömligt möte på litografiska verkstaden på Långholmen.

Matresan

En kulinarisk resa i tiden. Ni förflyttar er, med hjälp av en berättare, i miljöer från tre olika sekler.

Kärlekscell

Vill du fängsla din käraste så överraska med en romantisk helg på Långholmen.

Rymningen

Följ med på ett spännande äventyr i underbar vacker miljö. Med hjälp av en fånge som suttit inne sen 1975 ska ni försöka rymma från Långholmen.

Vinprovning

Söker du något mer än bara en middag? Låt vår sommelier ta er med på en välsmakande dryckesprovning.

Fängslande guidning

Ett utmärkt sätt att lära sig mer om Långholmens historia, eller för att få en välbehövlig paus från konferensen, är att gå en guidad visning.

Fångkampen

Vill ni ha en bensträckare under konferensen. Kan ni följa instruktioner, lösa klurigheter och komma överens om en bra strategi?
Speciellt vill vi tacka vår ciceron i fängelset. Varför har inte alla museum så engagerade guider? Eva Woojärv